Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat MAKITA HW132 Perač pod pritiskom
Akcija!

MAKITA HW132 Perač pod pritiskom

Original price was: 65.980,00 RSD.Current price is: 58.300,00 RSD.

Broj artikla: HW132 Kategorija: Oznake: ,
makita alat

Opis

MAKITA Perač pod pritiskom HW132

MAKITA Perač pod pritiskom HW132

Opis proizvoda:

MAKITA perač pod pritiskom modela HW132 je visokokvalitetan alat namenjen za efikasno čišćenje različitih površina. Ovaj model poseduje snažan motor koji pruža visok pritisak vode za temeljno čišćenje. Sa kompaktnim dizajnom i ergonomskom ručkom, MAKITA HW132 je jednostavan za korišćenje i prenosiv. Opremljen je različitim dodacima za prilagođavanje pritiska i raspršivanje vode prema potrebama korisnika. Idealan je za čišćenje dvorišta, terasa, automobila i drugih površina koje zahtevaju efikasno uklanjanje prljavštine i nečistoća.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Gumeno crevo sa čeličnom oblogom, sa zaštitom od savijanja, i mehanizmom za namotavanje.
  • Armirani čelični pištolj za prskanje
  • Brzi priključak za pribor i crevo
  • Indukcioni motor sa tripleks pumpom
  • Providan, s polja montažni filter za dovodnu vodu
  • TSS, daljinski upravljač za potpuno isključivanje čistača

Tehničke karakteristike:

Kontinuirana ulazna snaga: 2.100 W
Maks. protok: 420 l/h
Dužina creva: 8 m
Maks. temperatura vode: 50 °C
Maks. pritisak: 140 bar
Buka: zvučni pritisak: 77,33 dB(A)
Buka: zvučna snaga: 85 dB(A)
Buka: odstupanje (K): 3,0 dB(A)
Vibracije: bez opterećenja: 1,75 m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5 m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 380 x 320 x 820 mm
Težina: 18,8 kg

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat.Makita alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Premium proizvođač u svetu alata, Makita već mnogo, mnogo godina razvija visokokvalitetne električne alate. Poreklom u proizvodnji i proizvodnji električnih motora, izgradili su svoje poslovanje i uspehe iz ove prakse u inženjeringu sa onim što je u suštini okosnica razvoja svih električnih alata. Njihov asortiman se proširuje na nekoliko industrija i zanata i poželjan je za profesionalce koji žele da daju pečat na svoje projekte i afirmišu svoju reputaciju. Građevinarstvo je veliki deo njihovog tržišta i oni su u mogućnosti da opslužuju neke od najzahtevnijih industrija sa svojom teškom opremom. Jedan od priznatih elemenata ovog proizvođača je njihova sposobnost da prenesu tehnologiju sa svojih vrhunskih alata na svoje jednostavnije mašine kako bi dali najbolji nivo performansi platformi mašina koja je dostupna svima.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA Perač pod pritiskom HW132 Šifra proizvoda: HW132 Uvoznik: Vermax alati d.o.o