Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baštenski alat Makita DLM330SM akumulatorska kosilica
Akcija!

Makita DLM330SM akumulatorska kosilica

Original price was: 48.200,00 RSD.Current price is: 44.390,00 RSD.

makita alat

Opis

MAKITA Akumulatorska kosilica DLM330SM

MAKITA Akumulatorska kosilica DLM330SM

Opis proizvoda:

Makita akumulatorska kosilica DLM330SM je praktičan alat za održavanje travnjaka. Opremljena je snažnim motorom koji obezbeđuje efikasno košenje, a zahvaljujući akumulatorskom napajanju, možete je koristiti bez potrebe za kablovima. Kosilica ima mogućnost podešavanja visine košenja kako biste prilagodili rezultat vašim potrebama. Udobna ručka omogućava lakše rukovanje tokom rada. Makita DLM330SM je pouzdan izbor za održavanje travnjaka na lak i efikasan način.

Korisničke pogodnosti i osobine:

Za male bašte
3 funkcije u okviru jednog alata: košenje, sakupljanje i mogućnost usitnjavanja
Kutija za travu – indikator za napunjenost
Konstrukcija omogućava jednostavno usporavno skladištenje, održavanje i čišćenje
Indikator kapaciteta akumulatora
Podešavanje visine sečenja sa jednom polugom, sa širokim spektrom od 8 položaja, od 20 do 75 mm

Tehničke karakteristike:

Tehničke karakteristike:
Napon akumulatora: 18 V – LXT
Kapacitet akumulatora: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Kapacitet kutije za travu: 30 l
Preporučena površina košenja: 270 m²
Visina sečenja: 20 – 75 mm
Podešavanje visine sečenja: 8 x
Broj obrtaja: 4.300 min-1
Širina sečenja: 330 mm
Buka: zvučni pritisak: 82,4 dB(A)
Buka: zvučna snaga: 89,0 dB(A)
Vibracije: košenje: 2,5 m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5 m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 1.285-1.350 x 375 x 935-975 mm
Težina prema EPTA –i: 12,5 kg
Funkcije: usitnjavanje

Obim isporuke:

Punjač za akumulator DC18SD
Akumulator 1 x BL1840B
Nastavak za malčiranje (GB00000067)
Ključ 13mm (GB00000134)

Prednosti MAKITA kosilica:

Makita kosilice za travu odlikuje izuzetan kvalitet izrade, lakoća korišćenja i tihi rad bez obzira da li se radi o manjim modelima podesnim za manje travnate površine ili većim modelima za velike površine.
Možete da izaberete različite funkcije u skladu sa tipom trave koji kosite – sa ili bez vreće za sakupljanje trave za višu i gušću travu ili malčiranje za češće košenje niže trave.
Kosilice za travu koje se guraju odličan su izbor za manje travnjake i travnjake sa puno prepreka (drveće, grmlje i slično).
Laganije su i podesnije su za korišćenje na ravnom terenu. Njima je moguće kositi travnate površine sa neuobičajenim uglovima zato što nad njima ne možete izgubiti kontrolu.

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

Aku alat  18V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

LXT® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18V kliznim baterijama. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata

Deo Makitinog rastućeg litijum-jonskog sistema od 18V, najvećeg svetskog sistema bežičnih alata koji se napaja 18V litijum-jonskim kliznim baterijama. Makita 18V litijum-jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama, tako da provode više vremena radeći a manje sedeći na punjaču

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA Akumulatorska kosilica DLM330SM Šifra proizvoda: DLM330SM Uvoznik: Vermax alati d.o.o