Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku udarni odvijači Makita DHP489Z akumulatorska udarna bušilica odvijač 18V
Akcija!

Makita DHP489Z akumulatorska udarna bušilica odvijač 18V

Original price was: 26.490,00 RSD.Current price is: 21.190,00 RSD.

makita alat

Opis

Makita Aku udarna bušilica odvijač 18V DHP489Z

Makita Aku udarna bušilica odvijač 18V DHP489Z

Opis proizvoda:

Makita Aku udarna bušilica odvijač 18V model DHP489Z je vrhunski alat koji kombinuje funkciju bušenja i odvijanja sa udarnom funkcijom za efikasno rad na različitim materijalima. Ima visok napon od 18V što omogućava snažno i precizno bušenje. Takođe, poseduje LED svetlo za osvetljavanje radne površine i ergonomski dizajn za udobno korišćenje. Ova bušilica odvijač je deo Makita LXT sistema koji omogućava korišćenje istog punjača za različite Makita alate, što je praktično i ekonomično rešenje za profesionalce i hobi majstore. Važno je napomenuti da ovaj opis može varirati u zavisnosti od proizvođača i regiona, pa je pre kupovine preporučljivo proveriti detaljne specifikacije.

Korisničke pogodnosti i osobine:

Makita akumulatorska udarna bušilica odvijač 18V DHP489Z je lagan i kompaktan, sa izborom 2 brzine.
Bušilica odvijač Makita DHP489Z ima ugrađeno LED radno svetlo sa funkcijom osvetljenja pre uključivanja i sa funkcijom naknadnog osvetljenja.
Brzostezna glava omogućava lako postavljanje i uklanjanje umetka.

Tehničke karakteristike:

Ergonomski oblikovani rukohvat
Veliki prekidač koji ne izaziva umor u prstima
Napon akumulatora: 18 V LXT
Kapacitet akumulatora: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Broj obrtaja – 1. brzina 0 – 550 min-1
Broj obrtaja – 2. brzina 0 – 1.800 min-1
Broj udaraca – 1. brzina 0 – 8.250 min-1
Broj udaraca – 2. brzina 0 – 27.000 min-1
Kapacitet stezne glave: 1,5 – 13 mm
Maksimalno bušenje: (čelik Ø) 13 mm
Maksimalno bušenje: (drvo Ø) 38 mm
Maksimalno bušenje: (beton Ø) 16 mm
Izbor obrtnog momenta: 21 + D
Najveći obrtni moment: tvrd 73 Nm
Najveći obrtni moment: mekan 40 Nm
Broj mehaničkih brzina: 2
Buka: zvučni pritisak 81 dB(A)
Buka: zvučna snaga 92 dB(A)
Buka: odstupanje (K) 3,0 dB(A)
Vibracije: udarno bušenje u betonu 9,5 m/s²
Vibracije: bušenje u metalu 2,5 m/s²
Vibracije: odstupanje (K) 1,5 m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 175 x 81 x 261 mm

Obim isporuke:

Bočna drška 122C01-7
Graničnik 122576-8
Mala kuka 346449-3
Velika kuka 346317-0

Isporučuje se bez baterija i punjača

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

Aku alat  18V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

LXT® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18V kliznim baterijama. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata

Deo Makitinog rastućeg litijum-jonskog sistema od 18V, najvećeg svetskog sistema bežičnih alata koji se napaja 18V litijum-jonskim kliznim baterijama. Makita 18V litijum-jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama, tako da provode više vremena radeći a manje sedeći na punjaču

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: Makita Aku udarna bušilica odvijač 18V DHP489Z Šifra proizvoda: DHP489Z Uvoznik: Vermax alati d.o.o

You may also like…