Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku-usisivači Makita DCL283FZW akumulatorski usisivač
Akcija!

Makita DCL283FZW akumulatorski usisivač

Original price was: 24.290,00 RSD.Current price is: 22.900,00 RSD.

Broj artikla: DCL283FZW Kategorije: , Oznake: , ,
makita alat

Opis

MAKITA Akumulatorski usisivač DCL283FZW

MAKITA Akumulatorski usisivač DCL283FZW

Opis proizvoda:

MAKITA akumulatorski usisivač modela DCL283FZW je praktičan i snažan alat koji omogućava jednostavno čišćenje različitih površina. Ovaj model je bežičan, što omogućava veću pokretljivost prilikom korišćenja. Ima visoku usisnu snagu, čime efikasno uklanja prašinu, otpatke i druge nečistoće. Takođe, poseduje filter koji zadržava sitne čestice, čime se osigurava čist i zdrav prostor. Ergonomski dizajniran, lagan je za korišćenje i prenosiv, što ga čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu. DCL283FZW je pouzdan alat koji će vam olakšati održavanje čistoće u vašem domu ili radnom prostoru.

Korisničke pogodnosti i osobine:

Praktičan, lagan i kompaktan LXT 18 V štapni usisivač sa prekidačem za povlačenje.
Vreme rada od 17 minuta sa baterijom od 5,0 Ah.
Opremljen praktičnom kapsulom za prašinu tako da kese za prašinu nisu potrebne.
Opremljen visokokvalitetnim motorom bez četkica za konstantnu veliku usisnu snagu tokom rada.
Usisna cev se može pričvrstiti na mašinu.
Opremljen LED osvetljenjem za bolju vidljivost.
Tih rad i velika snaga.
Ergonomska drška sa mekanim rukohvatom za povećanu udobnost u radu.
Kompaktno zvučno izolovano kućište pruža bolju apsorpciju buke i vibracija što rad čini izuzetno udobnim.
Dugme za zabravljivanje za kontinuirani rad.
Ugrađeno LED radno svetlo.

Tehničke karakteristike:

Napon akumulatora 18 V LXT
Kapacitet akumulatora 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Tip akumulatora Li-ion
Snaga usisavanja 90 W
Maks. zaptivno usisavanje 17,5 kPa
Kapacitet rezervoara 0,73 l
Maks. količina vazduha 1,1 m³/min
Dimenzije (D x Š x V) 1.066 x 113 x 155 mm
Težina 1,6 kg

Obim isporuke:

Podna mlaznica za pod i tepih plava (127825-8)
Platneni filter za prašinu sa okvirom (199966-0)
Uska mlaznica (413770-6)
Drćač cevi (459354-6)
Plastična cev za usisivač sa sitemom zaključavanja (459353-8)

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

Aku alat  18V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

LXT® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18V kliznim baterijama. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata

Deo Makitinog rastućeg litijum-jonskog sistema od 18V, najvećeg svetskog sistema bežičnih alata koji se napaja 18V litijum-jonskim kliznim baterijama. Makita 18V litijum-jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama, tako da provode više vremena radeći a manje sedeći na punjaču

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA Akumulatorski usisivač DCL283FZW Šifra proizvoda: DCL283FZW Uvoznik: Vermax alati d.o.o