Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat MAKITA BL36120A Baterijski ranac Li-ion 36V
Akcija!

MAKITA BL36120A Baterijski ranac Li-ion 36V

Original price was: 215.900,00 RSD.Current price is: 172.000,00 RSD.

Broj artikla: BL36120A Kategorija: Oznake: ,
makita alat

Opis

Baterijski ranac Li-ion 36V MAKITA BL36120A

Baterijski ranac Li-ion 36V MAKITA BL36120A

Opis:

Makita BL36120A je baterijski ranac koji omogućava korisnicima mobilnost i slobodu kretanja prilikom obavljanja poslova koji zahtevaju napajanje električnim alatima. Opremljen je snažnom Li-ion baterijom koja pruža pouzdanu snagu i izdržljivost. Svestrani dizajn omogućuje korisnicima da nose bateriju na leđima dok rade, oslobađajući ih ograničenja produžnih kablova ili potrebe za blizinom izvora napajanja.

Tehničke karakteristike:

  • Napon: 36V
  • Tip baterije: Li-ion
  • Kapacitet: Specifični kapacitet baterije (mAh) može varirati zavisno o konkretnom modelu baterije koja se koristi s ovim rancem.
  • Težina: Baterijski ranac ima prilagodljivi dizajn koji omogućuje udobnost nošenja tokom dužeg vremenskog perioda.
  • Kontrolni mehanizmi: Ugrađeni su sigurnosni mehanizmi za zaštitu od preopterećenja, prenapona i pregrejavanja, osiguravajući dugotrajnu i pouzdanu upotrebu.

Korisničke pogodnosti:

  • Mobilnost: Baterijski ranac omogućuje korisnicima slobodu kretanja bez ograničenja produžnih kablova.
  • Izdržljivost: Li-ion tehnologija pruža dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost, čime se smanjuje potreba za čestim punjenjem ili zamenom baterija.
  • Prilagodljivost: Ranac je dizajniran za udobnost i prilagodljivost, omogućavajući korisnicima da rade bez ometanja.
  • Sigurnost: Ugrađeni sigurnosni mehanizmi osiguravaju sigurnu upotrebu baterijskog ranca, sprečavajući potencijalne rizike od preopterećenja ili pregrevanja.

Ukratko, Makita BL36120A je baterijski ranac koji nudi snagu, izdržljivost i mobilnost, idealan za profesionalne korisnike koji traže visokokvalitetno rešenje za napajanje svojih električnih alata.

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

Aku alat  18V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

LXT® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18V kliznim baterijama. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata

Deo Makitinog rastućeg litijum-jonskog sistema od 18V, najvećeg svetskog sistema bežičnih alata koji se napaja 18V litijum-jonskim kliznim baterijama. Makita 18V litijum-jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama, tako da provode više vremena radeći a manje sedeći na punjaču

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu MAKITA alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: Baterijski ranac Li-ion 36V MAKITA BL36120A Šifra proizvoda: BL36120A Uvoznik: Vermax alati d.o.o