Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Koferi i torbe Knipex kofer za alat Basic 00 21 05 LE
Akcija!

Knipex kofer za alat Basic 00 21 05 LE

Original price was: 19.460,00 RSD.Current price is: 17.450,00 RSD.

00 21 05 LE Kofer za alat „Basic“ Dve metalne bravice i brava sa kombinacijom tri broja za sigurno zaključavanje poklopca. Polje za oznake sa…

Broj artikla: 00 21 05 LE Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Knipex kofer za alat Basic 00 21 05 LE

Knipex kofer za alat Basic 00 21 05 LE

 • 00 21 05 LE Kofer za alat „Basic“ Dve metalne bravice i brava sa kombinacijom tri broja za sigurno zaključavanje poklopca. Polje za oznake sa Dve nalepnice za pojedinačno označavanje. Maksimalna nosivost: 15 kg. Volumen: 27 litara. Stabilna, ergonomska drška. Izdržljiva dizajn od ABS materijala, crna. Obavijajući aluminijski okvir. Metalne šarke. Pregrada za dokumente u poklopcu. Dva uklonjiva alatna panela, izrađena od šupljih poliprotesterenskih ploča koje ne privlače prašinu, koja imaju 21 džep za alat koji možete popuniti. Osnovna fioka može se zakočiti pritiskom dugmeta, visine je 50 mm i može se razdeliti umecima. Pokrovna ploča ima 12 velikih Pregrada i ravni Pregrada. Ima ukupni izbor od 41 umetka. – Dimenzija širina spoljna (unutrašnja): 465mm 440mm – Dimenzija visina spoljna (unutrašnja): 200mm 180mm – Dimenzija dubina spoljna (unutrašnja): 410mm 350mm

Osobine i prednosti:

 • Dve metalne bravice i brava sa kombinacijom tri broja za sigurno zaključavanje poklopca
 • Polje za oznake sa Dve nalepnice za pojedinačno označavanje
 • Maksimalna nosivost: 15 kg
 • Volumen: 27 litara

Karakteristike:

 • Stabilna, ergonomska drška
 • Izdržljiva dizajn od ABSa materijala, crna
 • Obavijajući aluminijski okvir
 • Metalne šarke
 • Pregrada za dokumente u poklopcu
 • Dva uklonjiva alatna panela, izrađena od šupljih poliprotesterenskih ploča koje ne privlače prašinu, koja imaju 21 džep za alat koji možete popuniti
 • Osnovna fioka može se zakočiti pritiskom dugmeta, visine je 50 mm i može se razdeliti umecima. Pokrovna ploča ima 12 velikih Pregrada i ravni Pregrada.
 • Ima ukupni izbor od 41 umetka
 • Dužina x Širina x Visina: 463 mm 210 mm 370 mm
 • Težina: 4500 g

Obim isporuke:

 • 00 21 05 LE

Knipex klešta Knipex klešta su poznata po svojoj izdržljivosti i dugovečnosti. Deo njihove izdržljivosti potiče od toga koliko su njihovi zubi tvrdi i koliko ih je teško oštetiti. Pošto većina standardnih klešta dolazi sa lako savitljivim, mekšim zubima koji su skloni oštećenjima, Knipex klešta su izdržljiviji izbor. Kvalitet odlučujePerformanse, vek trajanja i ergonomija knipex alata su vođeni potrebom da se ispune visoka očekivanja profesionalnih korisnika. Zbog toga se u proizvodnji ovog proizvođača koriste posebno visokokvalitetne materijale i savremena tehnologiju proizvodnje. Novi i dalji razvoj konstantno obezbeđuje bolje rezultate rada i veće pogodnosti za korisnike. Na ovaj način svakodnevni rad sa kleštima čini lakšim, bržim i bezbednijim za ljude koji ih koriste. Iznova i iznova, uspešno knipex stvara inovacije koje postavljaju standarde za industriju. Različite verzije ručkeKlešta su dostupna u različitim verzijama: Klasične uronjene ručke i plavi i crveni dvokomponentni rukohvati služe za uobičajene svrhe u svakodnevnom radu. Žute i crvene navlake su VDE ili ASTM izolovane i testirane tako da se mogu koristiti za rad sa kablovima do 1000 V. Neka KNIPEX klešta su takođe dostupna sa ESD navlakama za rad na finoj elektronici.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu pribora, ručnih alata kao i mnogo drugih.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

KNIPEX

Knipex alati

Knipex kompanija je osnovana 1882. godine i počela je sa proizvodnjom 60 Knipex klešta na dan. Svi procesi prilokom izrade Knipex klešta su pažljivo odrađivani jer su stremili tome od početka postignu najviši kvalitet izrade.
Do danas je KNIPEX ostao veran početnim principima –
koncentrisati svu snagu na proizvodnju najkvalitetnijih klešta na svetu. U Knipex ponudi ima preko 1,000 različitih klešta za električare, opštu upotrebu, elektroničare, vodoinstalatere, avio industriju. Knipex je brend koji predstavlja kvalitet i vekovnu tradiciju u proizvodnji klešta. Ono što je u početku bila mala seoska kovačnica, danas je vodeći svetski specijalizovani proizvođač profesionalnih klešta. Saznajte više o Knipex razvoju i glavnim postignućima tokom više od 135 godina.

Knipex - Stručnjaci za klešta

Fokusiranost je ideja koja pokreće Knipex. Knipex je sinonim za stručnost i vrhunske performanse. Tokom više od 135 godina Knipex je stekao veliko znanje o kleštima i proizvodnji. Knipex stalno usavršava sve aspekte kompanije – proizvode, procese, organizaciju i veštine.

Kvalitet je važan

Preciznost klešta je odlučujući faktor za njihovo funkcionisanje: bez preciznosti nema pouzdanog sečenja, stezanja ili oblikovanja. Minimalna odstupanja, koja Knipex poštuje zahvaljujući savremenoj tehnologiji proizvodnje, omogućava ispunjavanje strogih zahteva kvaliteta. Da bi osigurali da klešta ispunjavaju vaša očekivanja, Knipex koristi samo odabrano legure čelika.

Brain Trust Innovacije -

Uvek još bolja klešta - ovo je Knipex-ova misao vodilja, čijem sprovođenju posvećuju svu svoju sposobnost i kreativnost. Razvijaju se nova klešta i optimizuju postojeći modeli kako bi ih učinili još boljim i lakšim. Knipex pronalazi nekonvencionalna rešenja koja postavljaju standarde: novi načini prenošenja sile, lakša i brža upotreba, kombinacije različitih funkcija u jednom alatu i maštoviti alati za rešavanje problema u posebnim aplikacijama. Ovo štedi energiju i vreme, tako da možete postići bolje rezultate rada uz manje napora. Mnoge proizvodne mašine Knipex izrađuje sam, a kupljene prilagođava posebnim zahtevima.

Knipex proizvodi isključivo u Nemačkoj

na mestu osnivanja kompanije u Vupertalu. Od ideje o proizvodu do isporuke gotovih klešta kupcima: sve se radi pod jednim krovom. Blizina i direktna komunikacija Knipex-u omogućavaju da koordinira sve procese i razmenjuje ideje među svim zaposlenima.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Knipex kofer za alat Basic 00 21 05 LE
Šifra proizvoda: 00 21 05 LE
Proizvođač: Knipex
Zemlja porekla: CN
Bar-kod (EAN): 4003773056904

You may also like…