Prodavnica

Home Pribor Pribor za pritezanje Impact Premier Torzioni udarni bit PZ2x25mm E-03171 MAKITA

Impact Premier Torzioni udarni bit PZ2x25mm E-03171 MAKITA

450,00 RSD

Serija Premier Makita

Broj artikla: E-03171 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Impact Premier Torzioni udarni bit Pz2x25mm E-03171 MAKITA

Phillips bit PZ2 iz Makita XTT Impact Premier serije. Visokokvalitetni udarni nastavak koji je idealan za upotrebu u udarnim šrafcilicama zbog izuzetno velikog obrtnog momenta i savršenog pristajanja. Ima proširenu torzionu zonu i napravljen je od jače legure čelika od Makita Impact Black i Impact Gold bitova. Ovo čini bitove pogodnim za najteže operacije i izdržljivim u upotrebi zahvaljujući premazu otpornom na rđu.

E-03171
Ukupna dužina: 25mm
Tip vijka: PZ2
Tip: torzioni
Prihvat: 1/4″
Jedinica (kom/kompl): 2 / 1

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  Impact Premier Torzioni udarni bit PZ2x25mm E-03171
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Kina

Bar kod (EAN): 0088381569842