Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Koferi i torbe Hogert organizer za sitan alat 16″ PVC HT7G026

Hogert organizer za sitan alat 16″ PVC HT7G026

990,00 RSD

Opis proizvoda

Kategorija: Oznaka:

Opis

Hogert organizer za sitan alat 16″ PVC HT7G026

Hogert organizer za sitan alat 16″ PVC HT7G026

Opis proizvoda:

  • Zgodna kutija organizator za sve sitnice koje Vam mogu zatrebati na poslu. Izrađena je od čvrstog materijala otpornog na habanje pa možete očekivati godine upotrebe.

Tehničke Karakteristike:

  • izrađen od visokokvalitetnog polipropilena;
  • štiti elemente od ispadanja;
  • čvrsto zatvoreni, prozirni poklopac omogućava vam da proverite što se nalazi unutra bez otvaranja;
  • 15 zamenjivih pregrada koji čine do 20 pregrada
  • udobna i snažna ručka, zahvaljujući kojoj se organizator može lako premestiti na drugo mesto;
  • dimenzije: 290 x 195 x 35 mm

Kataloški broj:

HT7G026

O brendu:

ZAŠTO SE OPREMITI HOGERT ALATIMA?

Koristeći Hogert alate, majstori i domaćinstva su u mogućnosti da obavljaju popravke svojih kuća sa lakoćom. Ovi alati su napravljeni od vrhunskog materijala, pružajući dugotrajnost i izdržljivost. Sa širokim spektrom proizvoda koji se nude, kao što su klešta i eva glava, Hogert je nezamenljiv brend za sve vrste poslova.

Hogert alati vam omogućavaju jednostavno i efikasno obavljanje popravke u vašem domu ili poslu, zahvaljujući dugotrajnosti, izdržljivosti i raznovrsnosti proizvoda koje nude.

Jednostavnost korišćenja ovih alata takođe olakšava rad korisnika. Moguće ih je jednostavno očistiti ili održavati bez velikog napora. Zahvaljujući raznovrsnosti Hogert proizvoda koji se nude na tržištu, postoji rešenje za svaki problem ili potrebu koja se pojavljuje kod popravljanja kuće ili bilo koje druge delatnosti koje obavljaju u okviru vaše profesije.

Hogert alati su napravljeni od najboljih materijala i mogu vam pomoći da brzo i lako obavite sve vrste popravki. Bez obzira da li vam trebaju klešta, šrafcigeri, čekići ili ključevi, Hogert ima setove za sve vaše potrebe. Svi Hogert alati su izuzetno izdržljivi i precizni, što vam omogućava da vaša popravka bude završena maksimalno efikasnošću i kvalitetom. Kada se radi o alatu, Hogert je brend koji možete verovati. Posetite našu prodavnicu i opremite se za uspešnepopravke!

Jedna od najvažnijih prednosti Hogert alata je njihova izdržljivost.

 Bez obzira na to koliko puta ih koristili, ovi alati će ostati u savršenom stanju. To se posebno odnosi na Hogert setove ključeva, koji su dizajnirani tako da se mogu koristiti godinama, čak iu najzahtevnijim uslovima. Sa svojim preciznim mehanizmima i izuzetno izdržljivim materijalima, ovi ključevi su savršeni za sve korisnike koji zahtevaju vrhunski kvalitet.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu HOGERT alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.