Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Stolarski alat HT4M215 Stolarski uglomer 180mm Alum. HOGERT

HT4M215 Stolarski uglomer 180mm Alum. HOGERT

420,00 RSD

Opis proizvoda

Opis

HT4M215 Stolarski uglomer 180mm Alum. HOGERT

HT4M215 Stolarski uglomer 180mm Alum. HOGERT

Opis proizvoda HT4M215

Krovni kvadrat koji se koristi u izradi drvenih krovnih konstrukcija i drugim stolarskim radovima.  Ima oznake koje između ostalog olakšavaju rezanje raftera u uokvirivanju raftera.

Karakteristike

izdržljivo kućište od aluminija;

  • lakiran, otporan na vanjske faktore;
  • inčne i metričke vage.

 

 

 

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.