Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Ostali ručni alat HT3S238 Testera sabljasta za gips HOGERT

HT3S238 Testera sabljasta za gips HOGERT

720,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: HT3S238 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

HT3S238 Testera sabljasta za gips HOGERT

HT3S238  Testera sabljasta za gips  HÖGERT

Testera za gips karton 150mm /TPI HT3S238 HOGERT

Testera je namenjena za rezanje rupa u gipsanim pločama.

Karakteristike: indukciono očvrsnute sečiva 44-46 HRC izdržljive i krute lopatice naoštrene sa obe strane gumena drška zuba po inču: / TPI dužina sečiva: 150mm

 

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.