Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Stolarski alat HT3B963 Stega sa trakom 4m HOGERT

HT3B963 Stega sa trakom 4m HOGERT

1.100,00 RSD

Opis proizvoda

stega sa trakom 4m

Opis

HT3B963 Stega sa trakom 4m HOGERT

stega sa trakom hogert HT3B963

HT3B963 Stega sa trakom 4m HOGERT

Ugaona stezaljka za lepljenje okvira, polica, nameštaja itd.

Karakteristike: Najlonska traka od 4 m sa mehanizmom za navijanje dugme sa trapezoidnim navojem 4 ugaone kapice za veću stabilnost prianjanja dvokomponentna ručka koja povećava snagu i udobnost rada materijal: PVC plastika, najlon

 

Kataloški broj:

HT3B963

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.