Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Stolarski alat HT3B960 Ugaona stega 75mm HOGERT

HT3B960 Ugaona stega 75mm HOGERT

2.150,00 RSD

Opis proizvoda

Opis

HT3B960 Ugaona stega 75mm HOGERT 

HT3B960 Ugaona stega 75mm  HÖGERT

OPIS PROIZVODA

Stega za precizno stezanje zalepljenih elemenata od 90 stepeni. Korisno za lepljenje, uvrtanje i pričvršćivanje elemenata zajedno. Može se fiksirati na radne površine.

 

KRAKTERISTIKE

  • širina čeljusti: 75 mm
  • mak opseg stezanja: 65 mm
  • karoserija – liveni aluminijum
  • brzo preliminarno stezanje

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.