Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Stege HT3B938 Stolarska brza stega 450×63 HOGERT

HT3B938 Stolarska brza stega 450×63 HOGERT

1.290,00 RSD

Opis proizvoda

Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

HT3B938 Stolarska brza stega 450×63 HOGERT

HT3B938 Stolarska brza stega 450×63 HOGERT

Brza stega HOGERT

Automatska stezaljka za stolariju 450x63mm HT3B938 HÖGERT

Automatska stezaljka za stolariju, omogućava brzo stezanje i širenje elemenata.

Informacije o proizvodu:

izdržljiva, stabilna, profilisana čelična šina pokretne čeljusti koje se savršeno prilagođavaju presovanom materijalu prekrivači od plastike koji štite materijal koji se pričvršćuje od ogrebotina brzo podešavanje pritiska otpuštanjem brave precizna operacija jednom rukom Reverzibilne čeljusti: Vijak za rastavljanje vilice dimenzija: kompresija 450mm

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.