Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Čekići - macole HT3B044 Čekić gumeni 450g drvena drška HOGERT

HT3B044 Čekić gumeni 450g drvena drška HOGERT

650,00 RSD

Opis proizvoda

Opis

HT3B044 Čekić gumeni 450g drvena drška HOGERT

HT3B044 Čekić gumeni 450g drvena drška HOGERT

KARAKTERISTIKE

Crno-beli gumeni čekić 450g sa drvenom drškom HT3B044 HOGERT Gumeni čekić sa drvenom. drškom dizajniran za popločavanje. zidanje kamena. postavljanje pločica, obnovu, završne radove i druge radove.

 

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.