Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Ključevi HT1P554 Ključ podesivi 10″/250mm HOGERT

HT1P554 Ključ podesivi 10″/250mm HOGERT

1.450,00 RSD

Opis proizvoda

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

HT1P554 Ključ podesivi 10″/250mm HOGERT

HT1P554 Ključ podesivi 10″/250mm HOGERT 

KARAKTERISTIKE

Podesivi ključ 250mm / 10 „0-30mm HT1P554 HOGERT

Ključ za podešavanje švedskog tipa namenjen za hidraulične i mehaničke radove. Široko se koristi u uslugama, održavanju i popravci opreme.

Informacije o proizvodu: ključ izrađen od visokokvalitetnog legura hrom-vanadijuma dvokomponentna, oblikovana drška omogućava ugodno držanje i rad alata mlevene i uglačane vilice jasna metrička skala na glavi razmak 0-30mm ukupne dužine 250mm

 

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.