Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Ključevi HT1P530 Ključ za cevi 250mm HOGERT

HT1P530 Ključ za cevi 250mm HOGERT

1.100,00 RSD

hogert

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

HT1P530 Ključ za cevi 250mm HOGERT

 

HT1P530 Ključ za cevi 250mm HOGERT

Ključ za cevi 250mm, 10 „Stillson HT1P530 HÖGERT.

Ključ za cevi za vodovodne i montažne radove. Savršeno za otpuštanje i zatezanje cevi i ventila. Karakteristike: kovane, očvrsle i brušene vilice izdržljivo telo dugačka ručka za lako odvrtanje maksimalni prečnik cevi za ključ: 10 „- 50 mm

 

 

 

 

Brand

HOGERT

HÖGERT Technik

Högert Technik - Kvalitet je od najveće važnosti za Högert Technik. Da bi Hogert obezbedio visoku čvrstoću i izdržljivost, alati su napravljeni samo od najboljih, pažljivo odabranih sirovina. Högert Technik proizvodi prolaze kroz niz testova i eksternih kontrola pre nego što budu stavljeni u prodaju.

Pouzdan kvalitet, profesionalni kvalitet

Marka Högert Technik stvorena je sa strašću za kvalitetom, jednostavnošću i korisnošću. Brend je dizajniran za teške uslove rada i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima.
Kontrola kvaliteta
Kvalitet je superiorna vrednost marke Högert Technik. Laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverili kvalitet proizvoda, Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.

primena

Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik. Högert Technik omogućava da ponudim širok asortiman ručnih alata najboljeg porekla.