Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Štemarice HM1512 Čekić za rušenje PRIHVAT B-Typ 1850W MAKITA
Akcija!

HM1512 Čekić za rušenje PRIHVAT B-Typ 1850W MAKITA

182.300,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: HM1512 Kategorije: , Oznake: , , ,
makita alat

Opis

Čekić za rušenje HM1512 PRIHVAT B-Typ 1850 W MAKITA

Čekić za rušenje HM1512 PRIHVAT B-Typ 1850 W MAKITA

Meki start Prihvat alata 28,6 mm šestougaoni Kofer za transport

  • Visoka snaga i niske vibracije
  • On/off klizni prekidač
  • Svetlo za upozorenje ukazuje na problem sa kablom, prekidačem ili motorom
  • Meki start

HM1512

Kontinuirana ulazna snaga: 1.850 W
Kabel za napajanje: 4,0 m
Broj udaraca: 1.300 min- 1
Tip prihvata alata: B- Typ
Prihvat alata: 28,6 mm
Tip prihvata alata: Šestougaoni
Energija udarca: 48,5 J
Buka: zvučni pritisak: 84 dB(A)
Buka: zvučna snaga: 104 dB(A)
Buka: odstupanje (K): 1,76 dB(A)
Vibracije: dletovanje: 6,5 m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5 m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 809 x 130 x 266 mm
Težina prema EPTA –i: 20, 4kg

GARANCIJA 3 GODINE

Makita.Čekić za rušenje (HM 1512) ima snažan motor od 15 AMP koji daje 48 J energije udarca za rukovanje zahtevnim betonskim aplikacijama. Ovaj čekić za rušenje ima tehnologiju protiv vibracija (AVT®), unutrašnji sistem protivteže zajedno sa ručkama koje apsorbuju vibracije koje rade zajedno na smanjenju vibracija. In-line dizajn karoserije je bolje prilagođen za rad u uskim prostorima i pruža poboljšanu ravnotežu za manevrisanje. Funkcija mekog pokretanja potiskuje reakciju pokretanja radi lakšeg pokretanja i bolje preciznosti. Čekić za rušenje ima mogućnost usisavanja prašine sa opcionim kompletom za usisavanje prašine (prodaje se zasebno). Šestougaona stezna glava prihvata čelične bitove od 1-1/18 inča.

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU-alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

SNAGA: Snažan motor za najzahtevnije aplikacije UDOBNOST: AVT® je sistem za protivtežu zajedno sa ručkama koje apsorbuju vibracije koje rade na smanjenju vibracija

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li-ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike oktobarske rasprodaje MAKITA alata koja traje sve do 31. 10. 2022. ili do isteka zaliha.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 9 84 586 / 060 3 984 586

Brand

Makita

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  HM1512 Čekić za rušenje PRIHVAT B-Typ 1850W Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Japan Bar kod (EAN): 088381604628

You may also like…