Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Brusilice BOSCH Ugaona brusilica GWX 14-125 Professional X-LOCK
Akcija!

BOSCH Ugaona brusilica GWX 14-125 Professional X-LOCK

Original price was: 26.190,00 RSD.Current price is: 20.180,00 RSD.

Opis proizvoda

Broj artikla: 06017B7001 Kategorije: , Oznake: ,
bosch alati

Opis

BOSCH Ugaona brusilica GWX 14-125 Professional X-LOCK

BOSCH Ugaona brusilica GWX 14-125 Professional X-LOCK

Istrajne performanse brušenja uz prilagodljivost prilikom redovnog korišćenja u kategoriji od 1.400 W – sa X-LOCK sistemom
Konstantna elektronika održava postojanu brzinu tokom rada čak i pod opterećenjem
Zamena dodatnog pribora je laka i ugodna zahvaljujući sistemu X-LOCK brave bez ključa
Optimizovano hlađenje motora čini alat sposobnim da upravlja velikim opterećenjem

Tehničke karakteristike:

Nominalna ulazna snaga* 1.400 W
Broj obrtaja u praznom hodu* 11.000 min-1
Prečnik ploče* 125 mm
Predana snaga 820 W
Glavna drška Ravni
Gumeni brusni tanjir, prečnik 125 mm
Lončasta četka, Ø 75 mm
Dimenzije alata (dužina) 298 mm
Dimenzije alata (visina) 102 mm
Težina 2,3 kg
Prekidač Dvostruki

Obim isporuke
Dodatna drška (kataloški broj 2 602 025 067)
Štitnik 1 605 510 365
Kartonska kutija

X-TRA REVOLUCIONARAN
Izmena pribora ugaone brusilice nikada nije bila lakša
X-LOCK je novi dvodelni sistem za menjanje za izmenu pribora ugaone brusilice samo jednim klikom. Interfejs u obliku slova X glave brusilica i pribora omogućava laku montažu bez napora. Prvi na svetu od Bosch Professional.
Prednosti za tebe na prvi pogled:
X-TRA PRAKTIČAN
Laka izmena pribora brusilice bez ikakvih delova koji mogu da se izgube ili dodatne opreme za montiranje – do 5 brže u poređenju sa uobičajenim rešenjima za izmenu. Bez navrtke da ti smeta dok radiš sa ugaonim brusilicama. Ravno brušenje je sada moguće, a površine nikad neće biti ogrebane.
X-TRA SVEOBUHVATAN
Nudimo ogroman asortiman brusilica i pribora za obavljanje svih vrsta zadataka.
Skoro svaki X-LOCK pribor odgovara za sve standardne ugaone brusilice. Sigurno ćeš obaviti svaki posao sa preko 130 vrsta dodatnog pribora.
X-TRA POUZDAN
Pribor sa usmerenjem poput dijamantskih ploča nije moguće pogrešno montirati zahvaljujući inovativnom sistemu X-LOCK.
Zvuk klika znači da ćeš uvek znati da je pribor dobro pričvršćen na alat i da možeš bez brige da počneš da radiš. Bez potrebe za proveravanjem.

 

3 GODINE GARANCIJE

 

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GWX 14-125, X-LOCK ugaona brusilica ,1400W, 125mm
Šifra proizvoda: 06017B7000
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140962322
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA