Prodavnica

Home Električni alat Brusilice GWX 10-125 Brusilica ugaona 1000W sa X-LOCK sistemom BOSCH
Akcija!

GWX 10-125 Brusilica ugaona 1000W sa X-LOCK sistemom BOSCH

10.990,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 06017B3000 Kategorije: , , Oznake: ,
bosch alati

Opis

BOSCH Ugaona brusilica GWX 10-125 1000 W Professional X-LOCK 06017B3000

Bosch Heavy Duty Bosch proizvodi za tešku primenu - nova definicija snage, efikasnosti i otpornosti!IconIcon Izuzetno visok nivo zaštite korisnika zahvaljujući štitniku koji je osiguran protiv obrtanja - otporan i u slučaju pucanja ploče Direktno hlađenje Za veliku sposobnost preopterećenja i dug vek trajanja. Najbolji rezultati rada sa konstantnom brzinom zahvaljujući elektronskoj regulaciji brzine - čak i pod opterećenjem  Lagani start sa privremenom redukcijom opterećenja i obrtnog momenta motora tokom starta.

Istrajne performanse brušenja uz prilagodljivost prilikom redovnog korišćenja u kategoriji od 1.000 W – sa X-LOCK sistemom
Konstantna elektronika održava postojanu brzinu tokom rada čak i pod opterećenjem
Zamena dodatnog pribora je laka i ugodna zahvaljujući sistemu X-LOCK brave bez ključa
Optimizovano hlađenje motora čini alat sposobnim da upravlja velikim opterećenjem

Tehničke karakteristike:

Nominalna ulazna snaga* 1.000 W
Broj obrtaja u praznom hodu* 11.000 min-1
Prečnik ploče* 125 mm
Težina 2,0 kg
Predana snaga 630 W
Glavna drška Ravni
Gumeni brusni tanjir, prečnik 125 mm
Lončasta četka, Ø 75 mm
Dimenzije alata (dužina) 298 mm
Dimenzije alata (visina) 102 mm
Prekidač Dvostruki

Obim isporuke
Dodatna drška (kataloški broj 2 602 025 067)
Štitnik 1 605 510 365
Kartonska kutija

GARANCIJA 3 GODINE

X-TRA REVOLUCIONARAN
Izmena pribora ugaone brusilice nikada nije bila lakša
X-LOCK je novi dvodelni sistem za menjanje za izmenu pribora ugaone brusilice samo jednim klikom. Interfejs u obliku slova X glave brusilica i pribora omogućava laku montažu bez napora. Prvi na svetu od Bosch Professional.
Prednosti za tebe na prvi pogled:
X-TRA PRAKTIČAN
Laka izmena pribora brusilice bez ikakvih delova koji mogu da se izgube ili dodatne opreme za montiranje – do 5 brže u poređenju sa uobičajenim rešenjima za izmenu. Bez navrtke da ti smeta dok radiš sa ugaonim brusilicama. Ravno brušenje je sada moguće, a površine nikad neće biti ogrebane.
X-TRA SVEOBUHVATAN
Nudimo ogroman asortiman brusilica i pribora za obavljanje svih vrsta zadataka.
Skoro svaki X-LOCK pribor odgovara za sve standardne ugaone brusilice. Sigurno ćeš obaviti svaki posao sa preko 130 vrsta dodatnog pribora.
X-TRA POUZDAN
Pribor sa usmerenjem poput dijamantskih ploča nije moguće pogrešno montirati zahvaljujući inovativnom sistemu X-LOCK.
Zvuk klika znači da ćeš uvek znati da je pribor dobro pričvršćen na alat i da možeš bez brige da počneš da radiš. Bez potrebe za proveravanjem.

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda:Ugaona brusilica Bosch GWX 10-125 , 125mm , 1000W

Šifra proizvoda: 06017B3000
Proizvođač: Bosch
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o.
Zemlja porekla: Kina