Prodavnica alata Tim komerc

Home Merni alati i uređaji BOSCH MAKITA RIDGID Merni točak BOSCH GWM 32 Professional

Merni točak BOSCH GWM 32 Professional

9.430,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601074000 Kategorije: , Oznake: , ,
bosch alati

Opis

Merni točak BOSCH GWM 32 Professional

Merni točak BOSCH GWM 32 Professional

Opis i namena proizvoda

Ergonomska drška pištolja i lagana aluminijumska konstrukcija za udoban rad
Teleskopska drška sa bezstepenim podešavanjem visine za veću prilagodljivost i udobnost
Kotač od aluminijuma livenog pod pritiskom sa robusnom gumenom oblogom za primenu na svakoj površini
Precizan brojač u plastičnom kućištu otpornom na udarce

Tehničke karakteristike

Prečnik točka (obim) 31 ,83 cm (1 m)
Najveća merna vrednost 9999.9 m
Drška Teleskopska drška
Materijal Aluminijum
Tačnost merenja ± 5 cm/ 100 m
Težina 1 ,4 kg

Funkcije

Stalak za točak

Obim isporuke

Zaštitna tašna

GARANCIJA 3 GODINE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum- jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO 360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Napravili ste dobar izbor odlucici se za BOSCH alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga dajemo garanciju na tri godine za sve BOSCH proizvode koji su kupljeni u Srbiji.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kuplj eni proizvod (električni alat, litijum- jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GWM 32 Merni točak
Šifra proizvoda: 0601074000
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140781541
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA