Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Alat za obradu drveta Električno rende BOSCH  GHO 6500 Professional
Akcija!

Električno rende BOSCH  GHO 6500 Professional

Original price was: 19.360,00 RSD.Current price is: 16.000,00 RSD.

Šifra: Bosch 0601596000

Broj artikla: 0601596000 Kategorije: , Oznaka:
bosch alati

Opis

Električno rende BOSCH  GHO 6500 Professional

Električno rende BOSCH  GHO 6500 Professional

Šifra: Bosch 0601596000

Opis i namena proizvoda

Praktično rende sa mnogo snage
Praktičan prekidač sa bravom za kontinuirani rad za desnoruke i levoruke
Mali praktični aparat sa motorom od 650 W
3 V-žleba za jednostavno i fleksibilno obaranje ivica
Optimalan protok vazduha za izduvavanje strugotina

Tehničke karakteristike

Nominalna snaga 650 W
Podesiva debljina rendisanja 0 – 2,6 mm
Podesiva dubina žleba 0 – 9 mm
Broj obrtaja u praznom hodu 16.500 min-1
Dužina 280,0 mm
Širina 158,0 mm
Visina 140,0 mm
Težina 2,8 kg

Obim isporuke

Ključ
Paralelni graničnik,
Šablon za kalibraciju noževa

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Napravili ste dobar izbor odlucici se za BOSCH alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga imate garanciju na tri godine za sve BOSCH proizvode koji su kupljeni u Srbiji.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GHO 6500 električno rende
Šifra proizvoda: 0601596000
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140831987
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA