Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Usisivači Bosch usisivač za suvo i mokro usisavanje GAS 25 L SFC
Akcija!

Bosch usisivač za suvo i mokro usisavanje GAS 25 L SFC

Original price was: 64.319,00 RSD.Current price is: 46.600,00 RSD.

Opis proizvoda

Broj artikla: 0601979103 Kategorije: , Oznake: , ,
bosch alati

Opis

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GAS 25 L SFC Usisivač za suvo i mokro usisavanje, 1.200W
Šifra proizvoda: 0601979103
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: N/A
Bar-kod (EAN): 3165140260510
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA