Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Brusilice GA5051R 1300W/125 Makita mala ugaona brusilica
Akcija!

GA5051R 1300W/125 Makita mala ugaona brusilica

Original price was: 18.790,00 RSD.Current price is: 17.800,00 RSD.

Makita GA5051R Ugaona brusilica.

Sistem protiv ponovnog pokretanja sprečava slučajno uključenje i kada je mašina uključena u struju

Broj artikla: GA5051R Kategorije: , Oznake: , ,
makita alat

Opis

Makita mala ugaona brusilica 1.300W; 125mm GA5051R

Makita mala ugaona brusilica 1.300W; 125mm GA5051R

Prednosti:

  • Snažan motor od 1.300W koji nudi do 11.000 obrtaja u minutu
  • Neodvojivi štiitnik za diskove, specijalan za građevinske radnike, metalugriju itd
  • Njegov motor i ugljene četke pružaju duži radni vek
  • Sigurnosne kuke omogućavaju da se postavi kaiš kako bi se sprečio pad
  • Njegov tanak rukohvat dovodi do manjeg zamora ruke pri korišćenju, pri čemu se dobija i veća kontrola
  • Poboljšan mehanizam za zakljućavanje osovine; kućište je redizajnirano kako bi se sprečili lomovi u mehanizmu
  • Veliko dugme za zaključavanje za upotrebu sa debelim rukavicama
  • Štitni kdiska štiti korisnika od slučajnog raspršivanja diska ili slomljenog radnog komada
  • Funkcija protiv ponovnog pokretanja sprečava slučajno pokretanje čak i ako je uređaj priključen na napajanje sa aktiviranom polugom
  • Meki start

Karakteristike:

Snaga 1.300 W
Broj obrtaja u praznom hodu 11 000 min-1
Prečnik ploče 125 mm
Veličina priključka M14
Unutrašnji prečnik 22,23 mm
Prečnik brusnog diska 125 mm
Zvučni pritisak 91 dB
Zvučna snaga 102 dB
Dimenzije 266 x 140 x 108 mm
Težina 1,9 Kg

Obim isporuke

Makita GA5051R
Zaštitni poklopac
Kartonsko pakovanje
Uputstvo za upotrebu

 

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Premium proizvođač u svetu alata, Makita već mnogo, mnogo godina razvija visokokvalitetne električne alate. Poreklom u proizvodnji i proizvodnji električnih motora, izgradili su svoje poslovanje i uspehe iz ove prakse u inženjeringu sa onim što je u suštini okosnica razvoja svih električnih alata. Njihov asortiman se proširuje na nekoliko industrija i zanata i poželjan je za profesionalce koji žele da daju pečat na svoje projekte i afirmišu svoju reputaciju. Građevinarstvo je veliki deo njihovog tržišta i oni su u mogućnosti da opslužuju neke od najzahtevnijih industrija sa svojom teškom opremom. Jedan od priznatih elemenata ovog proizvođača je njihova sposobnost da prenesu tehnologiju sa svojih vrhunskih alata na svoje jednostavnije mašine kako bi dali najbolji nivo performansi platformi mašina koja je dostupna svima.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike rasprodaje MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  GA5051R Ugaona brusilica Fi 125mm 1300W Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Rumunija Bar kod (EAN):  0088381887922

You may also like…