Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Elektromagnetna bušilica 41mm – MDE41 Milwaukee
Akcija!

Elektromagnetna bušilica 41mm – MDE41 Milwaukee

Original price was: 172.060,00 RSD.Current price is: 163.450,00 RSD.

Broj artikla: 4933451015 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Elektromagnetna bušilica Milwaukee 41mm MDE41

Elektromagnetna bušilica Milwaukee 41mm MDE41

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Snažan motor od 1200 W sa optimizovanom brzinom bušenja
  • 2-brzinski prenos sa optimizovanim brojem obrtaja 475 i 730 /min kod bušenja frezerima i spiralnim burgijama
  • AUTOSTOP detekcija odizanja postolja: Detektuje prekomernu rotaciju i automatski isključuje napajanje bušilice radi zaštite korisnika
  • Elektromagnet sa silom od 9930 N
  • Maksimalni kapacitet bušenja do 41mm sa frezerima i do 13 mm sa burgijama
  • Samostežuća 19 mm Weldon glava za brzu i laku zamenu alata
  • Hod 146 mm za rad sa različitim priborom
  • Brzo izmenljiv rukohvat za rad levom i desnom rukom
  • LED lampa za osvetljenje radne površine
  • Isporučuje se u koferu

Tehničke karakteristike:

Snaga motora: 1200 W
Brzina: 475 / 730 o/min
Kapacitet bušenja frezerom: 41 mm
Max. dubina bušenja frezerom: 50 mm
Bušenje spriralnom burgijom: 13 mm
Sila magnetnog postolja: 9930 N

Težina 13.5kg

Obim isporuke:

• 1 x Magnetna bušilica
• 1 x Stezna glava sa Weldon adapterom
• 1 x Ključ za steznu glavu
• 1 x Klin za izbacivanje
• 1 x Sigurnosni kaiš
• 1 x Kofer Kitbox

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda: Elektromagnetna bušilica 41mm – MDE41 Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN):
4002395136681