Prodavnica

Home Pribor Pribor za pritezanje E-07076 MAKITA 32 delni set bitova u providnom pakovanju

E-07076 MAKITA 32 delni set bitova u providnom pakovanju

3.200,00 RSD

Opis proizvoda

Broj artikla: E-07076 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

 

Torx Pozidriv Inbus Magnetisch Phillips Sleuf 1/4 zeskant Vorm E

 MAKITA 32 delni set bitova u providnom pakovanju E-07076

Set bitova Makita od 32 komada u plastičnoj kutiji koji se sastoji od 24 nastavka za šrafove 25 mm, 7 nastavki za šrafove 75 mm i magnetnog držača za nastavke 60 mm.

Vijci 25mm 1/4″ zk oblik C priključak
Phillips Phillips glava: [PH0 / PH1 / 3k PH2 / PH3]
Krst glava Pozidriv: [PZ0 / PZ1 / 2k PZ2 / PZ3]
Slot: [SL3 / SL4 / SL5.5 / SL6.5]
Torx: [T10/T15/T20/T25/T30]
Hex/Hek: [H3 / H4 / H5 / H6]
Vijci 75mm 1/4″ oblik E priključak
Phillips Phillips Head: [PH1/PH2]
Cross Head Pozidriv: [PZ1/PZ2]
Slot: [SL5.5 / SL6.5]
Tork: [T30]

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Kina

Bar kod (EAN): 0088381571272