Prodavnica

Home Pribor Koferi i torbe E-05262 Futrola za nož/makaze za orezivanje MAKITA

E-05262 Futrola za nož/makaze za orezivanje MAKITA

1.490,00 RSD

Dimenzije (D x Š x V): 100 x 50 x 200 mm

Težina: 0,120 kg

Broj artikla: E-05262 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

MAKITA Futrola za nož / makaze za orezivanje E-05262

  • Višenamenska futrola / držač sa prošivenim poliesterom napravljen da izdrži najteže česte upotrebe. Ergonomski oblik dizajniran da bude univerzalan bilo da u futrolu stavljate nož ili makaze za orezivanje. 2 dodatna elastična rukava koja mogu držati odvijač, olovku ili druge alate. Mala ali pametna. Deo na koji se kači za kaiš podržava sve kaiševe do 50mm širine.
  • Oslobodite vaše ruke tako da se bezbedno možete peti na merdevine, krovove ili skele.
  • Napomena: dolazi bez alata i pribora.

Karakteristike:

  • Dimenzije (D x Š x V): 100 x 50 x 200 mm
  • Težina: 0,120 kg

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  E-05262 Futrola za nož/makaze za orezivanje
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Poljska

Bar kod (EAN): 0088381566773