Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat akumulatorski alat bez baterije Akumulatorska ubodna testera 18V MAKITA DJV184Z
Akcija!

Akumulatorska ubodna testera 18V MAKITA DJV184Z

Original price was: 26.590,00 RSD.Current price is: 21.190,00 RSD.

Sistem promene lista testere bez korišćenja alata, omogućava brzu i laku izmenu lista

makita alat

Opis

Akumulatorska ubodna testera 18V MAKITA DJV184Z

Akumulatorska ubodna testera 18V MAKITA DJV184Z

(Bez baterija i punjača)

Prednosti:

  • DJV184Z je lagana i jaka ubodna testera LKST 18 V sa D-ručkom.
  • Brzina je podesiva preko okretnog dugmeta i promenljiva je u prekidaču za više kontrolisan rad u različitim materijalima.
  • Opremljen konstantnom brzinom, tako da mašina ostaje na brzini čak i pod opterećenjem.
  • Precizan rezultat testerisanja zahvaljujući pravougaonom vratilu testere tako da se testera ne okreće.
  • Testera je opremljena funkcijom Soft No Load koja se lako isključuje.

Tehničke karakteristike:

DJV184Z
Napon akumulatora: 18 V – LXT
Kapacitet akumulatora : 1,5 / 2,0 / 2,5 / 3,0 / 4,0 / 5,0 /
6,0Ah
Tip akumulatora: Li-ion
Visina hoda: 23mm
Broj hodova u minutu: 0 – 3.000min-1
Kapac. rezanja u drvetu: 135mm
Kapac. rezanja u metalu: 10mm
Kapac. rezanja u aluminijumu: 20mm
Oscilatorno podešavanje: 4stepen
Buka: zvučni pritisak: 82dB(A)
Buka: zvučna snaga: 93dB(A)
Buka: odstupanje (K): 3dB(A)
Vibracije: sečenje iverice: 7,4m/s²
Vibracije: sečenje metala: 5,1m/s²
Vibracije: odstupanje (K): 1,5m/s²
Dimenzije (D x Š x V): 259 x 77 x 205mm
Težina prema EPTA –i: 2,4kg

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Aku alat  18 V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

MAKITA LXT ® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu koji se napaja 18 V kliznim baterijama. Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata.

Deo Makitinog rastućeg litijum- jonskog sistema od 18 V, najvećeg svetskog sistema bežičnih makita alata koji se napaja 18 V litijum -jonskim kliznim baterijama. Makita 18 V litijum- jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama, tako da provode više vremena radeći a manje vremena sedeći na punjaču.

Baterija je kompatibilna sa svim modelima MAKITA alata koji rade na platformi LXT 18 V.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike rasprodaje MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  DJV184Z Akumulatorska ubodna testera 18V Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Rumunija Bar kod (EAN): 0088381762533

You may also like…