Prodavnica

Home Akumulatorski alat Aku brusilice DeWalt Žirafa Akumulatorska brusilica za zid 18V Solo DCE800N

DeWalt Žirafa Akumulatorska brusilica za zid 18V Solo DCE800N

79.800,00 RSD

Opis

DeWalt Žirafa Akumulatorska brusilica za zid 18V Solo DCE800N

DeWalt Žirafa Akumulatorska brusilica za zid 18V Solo DCE800N

Osobine i prednosti:

 • Snažan motor bez četkica montiran na glavu, pruža dovoljno snage za završetak svih aplikacija za brušenje gipsanih zidova
 • Promenljivo brzo biranje omogućava laku promenu brzine kako bi odgovarala svim aplikacijama za brušenje
 • Ventilirana podloga za brušenje pruža najbolje u klasi usisavanje prašine u kombinaciji sa mrežastim brusnim listovima
 • Teleskopska ručka nudi brze promene dužine brusilice od 1,2 – 1,6M bez potrebe za isključivanjem brusilice
 • AirLock konektor omogućava univerzalnu montažu na bilo koji DeWalt usisivač za prašinu
 • Bočno pozicionirano crevo za usisavanje prašine na glavi pruža jasnu vidljivost radnom području i omogućava pristup uskim prostorima
 • Prekidač za zaključavanje okidača omogućava udobnu upotrebu tokom dugih perioda upotrebe

Karakteristike:

 • Dužina: 1600 mm
 • Brzina: 700 – 1200 o/min
 • Teleskopska ručka: 1,2m-1,6m
 • Veličina brusnog papira: 225 mm
 • Težina: 3,9 kg

Obim isporuke:

 • DeWalt DCE800N

3 GODINE GARANCIJE

DeWalt DCE800N 3 godine garancije
Dewalt Industrial Tool Company je američki svetski proizvođač električnih alata i ručnih alata za građevinsku, proizvodnu i drvoprerađivačku industriju, kao i za domaće zanatlije. Dewalt je lider na tržištu akumulatorskih alata na baterije i sada je unapredio svoju proizvodnju do tačke u kojoj postiže snagu alata sa kablom, čak i sa akumulatorskim. Ukupan kvalitet se može videti u svakoj komponenti, čak i u detaljima: na primer, za obrnuti smer rotacije.
Dewalt bušilice više se ne koristi komutator, što bi dovelo do brzog habanja, već žiroskop. Proizvodi se napajaju litijum -jonskim baterijama, koje su izdržljivije i snažnije, što im omogućava brzo punjenje. Dewalt se pobrinuo za svaki detalj. Trajanje zavisi od karakteristika litijumske baterije ali i od karakteristika električnog alata. Na primer, Dewalt je lansirao brojne proizvode sa motorima bez četkica: četkice unutar instrumenta stvaraju trenje i habanje, dok bez četkica možete čak i da produžite vek baterije za 50%.
Još jedna karakteristika DeWALTOVE izvrsnosti je upotreba epoksidne smole, koja garantuje otpornost baterije na vlagu i druge faktore habanja. Dewalt električni alati, kao što je bušenje rupe, zahtevaju manje vremena i samim tim smanjuju ukupno radno vreme, što ima značajan uticaj na procese i ekonomičnost rada. DeWalt proizvodi su označeni rečima Guaranteed Tough: alati dizajnirani i projektovani za one koji rade u teškim i ekstremnim uslovima, podvrgnuti destruktivnim testovima.

OVDE možete videti celokupnu ponudu DeWalt alata, kao i mnogih drugih.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

DeWalt

DeWalt

DeWalt alati su jedni od najkvalitetnijih alata današnjice. Koriste se u svim industrijama i nema preteškog posla za DeWalt profesionalne mašine. DeWalt akumulatorski alati imaju visok stepen autonomije i neuporedivu snagu u odnosu na druge proizvođače. DeWalt alat je izbor prafih profesionalaca koji zanju da će uz pomoć ovih mašina sigurno završiti posao.
DeWalt je američka kompanija i jedan je od vodećih svetskih proizvođača profesionalnog električnog alata i pribora, DeWalt Srbija je prisutan na našem tržištu preko 15 godina. Vrhunski kvalitet bušilica, brusilica, alata za obradu drveta, alata za metal. Kvalitet garantuje preko 80 godina iskustva u izradi alata. Kompanija DeWalt je nastala 1936. godine kada je Rejmond E. Dewalt otpočeo proizvodnju alata sa posebnom namenom. Kompanija je ostvarila značajan razvoj u kratkom roku već 1947. godine počinje sa vrlo ozbiljnom proizvodnjom ručnih testera ali i cirkulara i stacionirnih mašina za obradu drveta. DeWalt akumulatorski alati imaju izuzetnu autonomiju i snagu. DeWalt alati nude svim profesionalnim i hobi korisnicima sigurno i brzo obavljanje najrazličitijih poslova. DeWalt - zagarantovano snažni!

Deklaracija

Naziv proizvoda: DeWalt DCE800N Akumulatorska brusilica za zid – Žirafa, 18V XR 225mm, Solo
Šifra proizvoda: DCE800N
Proizvođač: DeWalt
Zemlja porekla: Kina