Prodavnica

Home Akumulatorski alat Aku bušilice-odvijači Akumulatorska bušilica odvijač DeWalt 18V Li-Ion 5 Ah DCD991P2

Akumulatorska bušilica odvijač DeWalt 18V Li-Ion 5 Ah DCD991P2

57.600,00 RSD

Akumulatorska bušilica odvijač DeWalt 18V Li-Ion 5 Ah DCD991P2. 3-brzinski, potpuno metalni prenos visokih performansi optimizira zadatak za brzu…

Broj artikla: DCD991P2 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Akumulatorska bušilica odvijač DeWalt 18V Li-Ion 5 Ah DCD991P2

Akumulatorska bušilica odvijač DeWalt 18V Li-Ion 5 Ah DCD991P2

Osobine i prednosti:

 • 3-brzinski, potpuno metalni prenos visokih performansi optimizira zadatak za brzu aplikaciju i poboljšano vreme rada.
 • Visokoučinkoviti motor bez četkica isporučuje do 57% više vremena rada od brušenog.
 • 1/2″ Metalna stezna glava sa karbidnim umetcima za vrhunsku čvrstoću hvatača snage
 • 3-modno LED osvetljenje u tamnim ili zatvorenim prostorima do 20Ks svetliji od prethodnog modeliranog reflektora ima 20-minutnu funkciju isključivanja koja omogućava produženo vreme rada u tamnim ili zatvorenim prostorima

Karakteristike:

 • Napon: 18 V
 • Precnik prihvata: 1,5 – 13 mm
 • Max. kapacitet bušenja (drvo) 55 mm
 • Max. kapacitet bušenja (metal) 15 mm
 • Brzina bez opterecenja: 0-450 / 0-1,300 / 0-2,000 / min
 • Tip baterije: Li-Ion
 • Kapacitet baterije: 5 Ah
 • Maksimalni obrtni moment: 95Nm,
 • 11 Podešavanja
 • Težina: 2 kg

Obim isporuke:

 • 2 x 18 Volt 5.0Ah Li-Ion baterije
 • 1 x punjač
 • 1 x kuka za pojas
 • 1 x 360 ° bočna ručka
 • 1 x Kitbok

3 GODINE GARANCIJE

DeWalt DCG412N 3 godine garancije
De walt Industrial Tool Company je američki svetski proizvođač električnih alata i ručnih alata za građevinsku, proizvodnu i drvoprerađivačku industriju, kao i za domaće zanatlije. Dewalt je lider na tržištu akumulatorskih alata na baterije i sada je unapredio svoju proizvodnju do tačke u kojoj postiže snagu alata sa kablom, čak i sa akumulatorskim. Ukupan kvalitet se može videti u svakoj komponenti, čak i u detaljima: na primer, za obrnuti smer rotacije.
De walt bušilice više se ne koristi komutator, što bi dovelo do brzog habanja, već žiroskop. Proizvodi se napajaju litijum -jonskim baterijama, koje su izdržljivije i snažnije, što im omogućava brzo punjenje. De walt se pobrinuo za svaki detalj. Trajanje zavisi od karakteristika litijumske baterije ali i od karakteristika električnog alata. Na primer, Dewalt je lansirao brojne proizvode sa motorima bez četkica: četkice unutar instrumenta stvaraju trenje i habanje, dok bez četkica možete čak i da produžite vek baterije za 50%.
Još jedna karakteristika De WALTOVE izvrsnosti je upotreba epoksidne smole, koja garantuje otpornost baterije na vlagu i druge faktore habanja. De walt električni alati, kao što je bušenje rupe, zahtevaju manje vremena i samim tim smanjuju ukupno radno vreme, što ima značajan uticaj na procese i ekonomičnost rada. De Walt proizvodi su označeni rečima Guaranteed Tough: alati dizajnirani i projektovani za one koji rade u teškim i ekstremnim uslovima, podvrgnuti destruktivnim testovima.

OVDE možete videti celokupnu ponudu DeWalt alata, kao i mnogih drugih.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

DeWalt

DeWalt

DeWalt alati su jedni od najkvalitetnijih alata današnjice. Koriste se u svim industrijama i nema preteškog posla za DeWalt profesionalne mašine. DeWalt akumulatorski alati imaju visok stepen autonomije i neuporedivu snagu u odnosu na druge proizvođače. DeWalt alat je izbor prafih profesionalaca koji zanju da će uz pomoć ovih mašina sigurno završiti posao.
DeWalt je američka kompanija i jedan je od vodećih svetskih proizvođača profesionalnog električnog alata i pribora, DeWalt Srbija je prisutan na našem tržištu preko 15 godina. Vrhunski kvalitet bušilica, brusilica, alata za obradu drveta, alata za metal. Kvalitet garantuje preko 80 godina iskustva u izradi alata. Kompanija DeWalt je nastala 1936. godine kada je Rejmond E. Dewalt otpočeo proizvodnju alata sa posebnom namenom. Kompanija je ostvarila značajan razvoj u kratkom roku već 1947. godine počinje sa vrlo ozbiljnom proizvodnjom ručnih testera ali i cirkulara i stacionirnih mašina za obradu drveta. DeWalt akumulatorski alati imaju izuzetnu autonomiju i snagu. DeWalt alati nude svim profesionalnim i hobi korisnicima sigurno i brzo obavljanje najrazličitijih poslova. DeWalt - zagarantovano snažni!

Deklaracija

Naziv proizvoda: DeWalt akumulatorska bušilica odvijač 18V Li-Ion 5 Ah DCD991P2
Šifra proizvoda: DCD991P2
Proizvođač: DeWalt
Zemlja porekla: Kina