Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Dijamantsko bušenje Bušilice za bušenje dijamantskim krunama DBM230 Dijamantska bušilica za suvo i mokro bušenje 2500W MAKITA
Akcija!

DBM230 Dijamantska bušilica za suvo i mokro bušenje 2500W MAKITA

Original price was: 346.000,00 RSD.Current price is: 319.000,00 RSD.

Opis proizvoda

makita alat

Opis

MAKITA Dijamantska bušilica za suvo i mokro bušenje DBM230

MAKITA Dijamantska bušilica za suvo i mokro bušenje DBM230

  • Opremljena sa uzemljenim prekidačem
  • LED svetlo pokazuje preopterećenje
  • 3-promena brzine
  • Integrisan dovod vode, kompatibilni priključak „Gardena“
  • Upotreba moguća samo sa postoljem bušilice P-54190

 Tehnički podaci za DBM230 Bušilica za dijamantsko bušenje MAKITA

Kontinuirana ulazna snaga 2.500 W
Broj obrtaja 1. brzina     390 min-1
Broj obrtaja 2. brzini  1.040 min-1
Broj obrtaja 3. brzina 1.700 min-1
Maks. kapacitet dijamantske krune 230 mm
Broj mehaničkih brzina  3
Veličina priključka  5/4″
Buka: zvučni pritisak 91 dB(A)
Buka: zvučna snaga 102 dB(A)
Buka: odstupanje (K)    3 dB(A)
Vibracije: odstupanje (K) 1,5 m/s²
Dimenzije (D x Š x V) 610 x 140 x 190 mm
Težina prema EPTA –i 11,2 kg
Opremljen sa uzemljenim prekidačem, da bi se ispunio CE standard
Obim isporuke:
P-54190 Stalak za DBM230

GARANCIJA 3 GODINE

 

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU-alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Premium proizvođač u svetu alata, Makita već mnogo, mnogo godina razvija visokokvalitetne električne alate. Poreklom u proizvodnji i proizvodnji električnih motora, izgradili su svoje poslovanje i uspehe iz ove prakse u inženjeringu sa onim što je u suštini okosnica razvoja svih električnih alata. Njihov asortiman se proširuje na nekoliko industrija i zanata i poželjan je za profesionalce koji žele da daju pečat na svoje projekte i afirmišu svoju reputaciju. Građevinarstvo je veliki deo njihovog tržišta i oni su u mogućnosti da opslužuju neke od najzahtevnijih industrija sa svojom teškom opremom. Jedan od priznatih elemenata ovog proizvođača je njihova sposobnost da prenesu tehnologiju sa svojih vrhunskih alata na svoje jednostavnije mašine kako bi dali najbolji nivo performansi platformi mašina koja je dostupna svima.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike oktobarske rasprodaje MAKITA alata koja traje sve do 31. 10. 2022. ili do isteka zaliha.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  DBM230 Dijamantska bušilica za suvo i mokro bušenje 2500W Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: Nemačka Bar kod (EAN): 0088381067942

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “DBM230 Dijamantska bušilica za suvo i mokro bušenje 2500W MAKITA”

You may also like…