Prodavnica

Home Električni alat Alat za obradu drveta D-53540 Set glodala Fi8mm /6 kom/ u drvenoj kutiji MAKITA

D-53540 Set glodala Fi8mm /6 kom/ u drvenoj kutiji MAKITA

8.280,00 RSD

Set glodala

Broj artikla: D-53540 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Makita D-53540 Set glodala Fi8mm /6 kom/ u drvenoj kutiji

6-delni Makita set za glodanje sa prečnikom drške 8mm u drvenoj kutiji, 6-delni set za glodanje idealan je za drvodelje. Zbog raznovrsnosti seta rutera, uvek postoji odgovarajući ruter za taj posao.

Rezači se isporučuju u drvenoj kutiji sa zatvaračem. Uložak kutije pruža i dobru zaštitu i jasno skladištenje vaših noževa.

Rezači su napravljeni od visokokvalitetnog karbida. Ovo rezačima daje dug životni vek. Sekači imaju 2 rezne površine po sekaču. Kao rezultat toga, sekači daju veoma čvrstu i preciznu završnu obradu. Osim toga, sekači su brušeni pod uglom, što ih čini pogodnim za precizan rad.

Set za glodanje se sastoji od sledećih 6 glodala:
1k sekač za žlebove prečnika 6 mm sa korisnom dužinom od 16 mm.
1k sekač za žlebove prečnika 10 mm sa korisnom dužinom od 19 mm.
1k nož za žlebove prečnika 12 mm sa korisnom dužinom od 19 mm.
1k rezač šupljeg profila prečnika 12,7 mm sa korisnom dužinom od 10 mm i radijusom od 6,35 stepeni.
1k glodalo za ivice kugličnih ležajeva prečnika 12,7 mm sa korisnom dužinom od 16,7 mm i radijusom od 9,5 stepeni.
1k rimska ogra glodalica sa kugličnim ležajem prečnika 12,7 mm, korisne dužine 13 mm i radijusa 4 mm.

Rezači imaju dršku od 8 milimetara. Kao rezultat toga, sekači se uklapaju na bilo koju marku (gornjeg) rezača sa ulazom od 8 milimetara. U kombinaciji sa adapterom, sekači se mogu koristiti i u rezačima sa montažom od 10 ili 12 milimetara. Adapteri nisu uključeni u ovaj set rutera.

Brand

Makita

Makita

Makita alat MAKITA je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  Set glodala Fi8mm /6 kom/ u drvenoj kutiji
Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd
Zemlja porekla: Kina

Bar kod (EAN): 0088381449915