Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za beton sds+ Bušilica-čekić SDS+ 800W 2.4J – PH26TX Milwaukee
Akcija!

Bušilica-čekić SDS+ 800W 2.4J – PH26TX Milwaukee

Original price was: 34.728,00 RSD.Current price is: 32.991,00 RSD.

Broj artikla: 4933464579 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Milwaukee bušilica čekić SDS+ – PH26TX

Milwaukee bušilica čekić SDS+ – PH26TX

Opis proizvoda:

Milwaukee bušilica čekić SDS+ PH26TX je moćan alat namenjen za bušenje i bušenje sa udarnim mehanizmom. Opremljen je SDS+ sistemom za brzu i jednostavnu zamenu burgija i dlijeta. Ima snažan motor koji pruža visoku snagu za efikasno bušenje čak i kroz tvrde materijale poput betona i kamena. Ergonomski dizajniran, omogućava udobno korišćenje i manju zamor ruke prilikom dužeg rada. Milwaukee PH26TX je pouzdan alat koji će vam pomoći da brzo i precizno obavite različite građevinske zadatke.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Najkompaktniji, čekić dostupan u svojoj klasi
  • Motor od 800 W kombinovan sa optimizovanom brzinom bušenja pruža neprevaziđene performanse bušenja
  • Izuzetne performanse sa 2.4 J EPTA udarnom energijom i 4500 u/min
  • Inovativna i patentirana tehnologija za smanjenje težine
  • Funkcija zaustavljanja čekića
  • Sigurnosno kvačilo štiti korisnika i mašinu u slučaju zaglavljenja alata
  • FIXTEC adapter za brzo menjanje između SDS+ i 13mm samostežuće stezne glave koje dolaze uz mašinu
  • Izdržljivi gumeni kabl 4m
  • Isporučuje se u koferu

Tehničke karakteristike:

Snaga motora 800 W
Prihvat alata SDS+
Udarna energija 2.4 J (EPTA)
Broj udara 0 – 4500 u/min
Brzina 0 – 1500 o/min
Bušenje (beton/čelik/drvo) 26/13/30 mm
Težina 2.9 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda:Bušilica-čekić SDS+ 800W 2.4J – PH26TX  Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla:Kina Bar kod (EAN):
4058546225247