Prodavnica alata Tim komerc

Home Baštenski program Perači Bosch perač pod pritiskom Universal Aquatak 135
Akcija!

Bosch perač pod pritiskom Universal Aquatak 135

Original price was: 26.330,00 RSD.Current price is: 21.000,00 RSD.

Bosch perač UniversalAquatak 135, 1900W, 06008A7C00 – Nova mlaznica 3-u-1 sa tačkastim mlazom nudi 10% bolju efikasnost čišćenja

Nema na lageru

Broj artikla: 06008A7C00 Kategorije: , Oznaka:
bosch alati

Opis

Bosch perač pod pritiskom Universal Aquatak 135

Bosch perač pod pritiskom Universal Aquatak 135

Bosch UniversalAquatak 135 Mlaznica za deterdžent pod visokim pritiskom od 450 ml skraćuje vreme brzim nanošenjem sapuna. Direktna veza sa lancetom ga čini jednostavnim za korišćenje. Idealno je rešenje za dubinsko čišćenje automobila u baštenskog nameštaja.

Mlaznica za deterdžent pod visokim pritiskom od 450 ml skraćuje vreme brzim nanošenjem sapuna. Direktna veza sa lancetom ga čini jednostavnim za korišćenje. Idealno je rešenje za dubinsko čišćenje automobila u baštenskog nameštaja.

Skladištenje mlaznice tokom korišćenja je moguće prilikom korišćenja perača pod visokim pritiskom radi bezbednosti i mogućnosti.

Bosch UniversalAquatak 135 Skladištenje mlaznice tokom korišćenja je moguće prilikom korišćenja perača pod visokim pritiskom radi bezbednosti i mogućnosti.
Bosch UniversalAquatak 135 Bosch perači pod visokim pritiskom imaju sistem samostalnog dovoda vode putem spoljašnjeg izvora napajanja vodom, kao što je rezervoar za kišnicu. Ovo daje veću fleksibilnost i pokretljivost prilikom čišćenja.

Bosch perači pod visokim pritiskom imaju sistem samostalnog dovoda vode putem spoljašnjeg izvora napajanja vodom, kao što je rezervoar za kišnicu. Ovo daje veću fleksibilnost i pokretljivost prilikom čišćenja.

 
UniversalAquatak 135 Bosch – perač sa novom mlaznicom koja nudi bolju efikasnost čišćenja i priborom za deterdžent za brže nanošenje sapunice
 

UniversalAquatak 135 osobine i prednosti:

 • Nova mlaznica 3-u-1 sa tačkastim mlazom nudi 10% bolju efikasnost čišćenja Pribor za deterdžent pod visokim pritiskom za brže nanošenje sapunice
 • Lakši transport i spremanje sa drškom na izvlačenje i većim točkovima 
 • Snažna pumpa od 135 bara nudi efikasno čišćenje 
 • Uređaj je spreman za upotrebu direktno iz kutije, bez potrebe sastavljanja Pritisne spojnice za brže postavljanje na lak način 

Karakteristike:

 • Snaga motora 1.900 W 
 • Maks. pritisak 135 bar 
 • Maks. protok 410 l/h 
 • Težina (bez pribora) 7,9 kg 
 • Funkcije Mlaznica 3-u-1 
 • Boca deterdženta, 450 ml „Click&Go” 
 • SDS nastavci za brzo spajanje 
 • Samousisavanje vode 

Obim isporuke:

 • Bosch UniversalAquatak 135, kataloški broj: 06008A7C00
 • Bosch pištolj za visoki pritisak 
 • Mlaznica 
 • Mlaznica za deterdžent pod visokim pritiskom, 
 • 450 ml 7 m crevo za visoki pritisak

3 GODINE GARANCIJE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete pogledati celokupnu ponudu Bosch alata kao i mnoge druge.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch UniversalAquatak 135, perač pod pritiskom, 1900W
Šifra proizvoda: 06008A7C00
Proizvođač: Bosch DIY
Zemlja porekla: Kina
Bar-kod (EAN): 3165140883795
Uvoznik:Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA