Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Bušilice Bušilice za beton sds+ GBH 5-40D Bosch elektro pneumatski čekić / bušilica snaga 1100W, 8,5J udarac (0611269001)
Akcija!

GBH 5-40D Bosch elektro pneumatski čekić / bušilica snaga 1100W, 8,5J udarac (0611269001)

Original price was: 87.718,00 RSD.Current price is: 72.300,00 RSD.

Opis proizvoda

Broj artikla: 0611269001 Kategorije: , , Oznake: , ,
bosch alati

Opis

Bosch elektro pneumatski čekić / bušilica snaga 1100W, 8,5J udarac (0611269001) GBH 5-40D

 • Bosch elektro pneumatski čekić / bušilica snaga 1100W, 8,5J udarac (0611269001) GBH 5-40D
 • Jednostavno i efikasno rešenje za SDS-max primene
 • primene.

Bosch GBH 5-40 D Bosch Heavy Duty Bosch proizvodi za tešku primenu - nova definicija snage, efikasnosti i otpornosti! Bosch GBH 5-40 D Tašna Robustan standardni kofer Bosch GBH 5-40 D Zaštita korisnika i alata u slučaju preopterećenja ili zaglavljivanja Bez nagle blokade alata uz otpuštanje spojnica i smanjenje obrtnog momenta Bosch GBH 5-40 D Optimalni prenos energije za velike čekiće Bosch GBH 5-40 D Najbolji rezultati rada sa izborom broja obrtaja Najbolji rezultati rada sa predizborom broja obrtaja za primene koje zahtevaju broj obrtaja prilagođen materijalu Bosch GBH 5-40 D Građevinarstvo Profesionalni Bosch električni alati za građevinarstvo.

Prednosti:

 • Lagani i kompaktni uređaj – idealan za teško dostupna mesta
 • Snažan alat – velika snaga i energija udarca za brz napredak pri bušenju i veliku efikasnost skidanja materijala
 • Robustan i dugotrajan alat – poboljšan udarni mehanizam i sistem podmazivanja
 • Vario-Lock: 12-struko podešavanje položaja dleta za prilagođavanje trenutnoj radnoj situaciji (npr. kod primene sa dletima za pločice)
 • Točkić za prilagodljivo podešavanje broja obrtaja i udaraca za optimalnu efikasnost
 • Vitki i kompaktni udani mehanizam za bolju raspodelu težine

Tehnički podaci

Nominalna snaga 1.100 W
Energija udarca 8,5 J
Broj udaraca pri nominalnom broju obrtaja 1.500 – 2.900 min-1
Nominalni broj obrtaja 170 – 340 min-1
Težina 6,8 kg
Prihvat alata SDS-max

Funkcije

 • Velika snaga – udarac od čak 8,5 J
 • Podešavanje broja obrtaja
 • Zaštita protiv zaglavljivanja i neželjenog okretanja mašine dok je burgija zaglavljena
 • Profesionalni plavi Bosch kofer

Obim isporuke

 • Profi kofer
 • Dodatna drška
 • Tuba sa mazivom (1 615 430 010)
 • Krpa za mašinu
 • Uputstvo za upotrebu

GARANCIJA 3 GODINE

Bosch garancija 3 godine

TROGODIŠNJA GARANCIJA ZA ELEKTRIČNE ALATE : VAŽI ZA SVE PROFESIONALNE PLAVE ELEKTRIČNE ALATE , LITIJUM – JONSKE AKUMULATORE I PUNJAČE I PROFESIONALNE MERNE ALATE .

Sve što trebate da uradite je da registrujete Vaš alat, litijum-jonski akumulator ili punjač online, u roku od četiri nedelje nakon kupovine . Registraciju sada možete obaviti kroz PRO360 aplikaciju . Pored produženja garancije, aplikacija vam nudi i druge pogodnosti. Rok garancije ili usluge počinje na dan kupovine. Više informacija možete pronaći u relevantnim garancijskim uslovima.

Garancija / servisni sertifikat se uvek izdaje po jednom proizvodu, odnosno svaki kupljeni proizvod (električni alat, litijum-jonski akumulator i punjač) moraju biti registrovani odvojeno. Ako imate garanciju / servisni sertifikat, molimo Vas, priložite ga zajedno sa originalnom potvrdom o kupovini Vašem lokalnom prodavcu ili možete poslati svoj proizvod direktno nama. Podaci na oba dokumenta (potvrda o kupovini i sertifikat) moraju se podudarati. Naravno, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja, koja je besplatna tokom garantnog / servisnog perioda.
Bosch proffesional objedinjuje sveobuhvatnu ekspertizu u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.
Bosch proffesional nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i zanatstvo. Istražite Bosch širok spektar proizvoda i rešenja za vaše tržište i industriju.
Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata

OVDE možete pogledati sve proizvode sa velike akcije BOSCH alata, kao i mnoge druge.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3984 586 / 060 3984 586

Brand

Bosch

Bosch alat oprema i pribor

Bosch je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata. Bosch alat Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost.

Bosch električni i akumulatorski alati

ovo su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu. Sem bosch Professional alata, postoje i Bosch HG alati - to su Bosch Hobby zeleni alati i Bosch baštenski alati. Kao i Bosch Professional i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine. Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. Od profesionalca se mnogo očekuje: brzina, pouzdanost, kompetentnost, izdržljivost – ukratko: odlični rezultati. Pa zar nije pošteno tražiti isto od svojih električnih alata. Profesionalni plavi električni alati iz Bosch-a su projektovani za profesionalnu upotrebu. Ispunjavaju najviše standarde u brzini, preciznosti i robusnosti za odlične, profesionalne rezultate rada. Bosch profesionalni plavi električni alati – Za profesionalce od profesionalaca

Akumulatorski Bosch alati

Bosch 18 V alati kombinuju vrhunske performanse sa maksimalnom slobodom. Ponuda jedne baterije odgovara svima, od 2008. godine. Sve naše baterije za profesionalni sistem od 18 V mogu se koristiti sa svim novim i postojećim alatima u istoj klasi napona.

 Bosch 18 V alat koji odgovara svakom zanatu, bilo da tražite popularni Bosch 18 V multi alat ili novu Bosch 18 V bušilicu.

bosch alati

Deklaracija BOSCH

Naziv proizvoda: Bosch GBH 5-40 D Hamer - Bušilica za beton SDS-Max, 1.100W
Šifra proizvoda: 0611269001
Proizvođač: Bosch
Zemlja porekla: Nemačka
Bar-kod (EAN): 3165140893664
Uvoznik: Robert Bosch d.o.o., Omladinskih brigada 90E, Novi Beograd, SERBIA