Prodavnica alata Tim komerc

Home Pribor Krune Bi-metal krune BAHCO BAHCO HSS Kruna 210mm 3830-210
Akcija!

BAHCO HSS Kruna 210mm 3830-210

Originalna cena je bila: 13.900,00 RSD.Trenutna cena je: 12.300,00 RSD.

Broj artikla: 3830-210 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

HSS Kruna BAHCO 210mm 3830-210

HSS Kruna BAHCO 210mm 3830-210

Opis proizvoda:

BAHCO HSS kruna 210mm 3830-210 je visokokvalitetan alat namenjen profesionalcima i entuzijastima koji zahtevaju preciznost, trajnost i efikasnost. Ova kruna je idealna za bušenje različitih materijala, uključujući metal, drvo i plastiku.

Korisničke pogodnosti i osobine:

1. Visoka Izdržljivost

BAHCO HSS kruna je izrađena od visokokvalitetnog HSS (High-Speed Steel) čelika, koji garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Ovaj materijal omogućava kruni da izdrži visoke temperature i intenzivno korišćenje bez gubitka performansi.

2. Univerzalna Primena

Kruna je dizajnirana za bušenje širokog spektra materijala, uključujući metal, drvo i plastiku. Ova svestranost čini BAHCO HSS krunu odličnim izborom za raznovrsne projekte i zadatke.

3. Preciznost i Efikasnost

Posebno oblikovani zubi krune omogućavaju precizno i brzo bušenje. Ovaj dizajn smanjuje vibracije i povećava stabilnost tokom rada, čime se postižu čisti i tačni rezovi bez oštećenja materijala.

4. Jednostavna Upotreba

Kruna je dizajnirana za jednostavnu instalaciju na standardne držače i alate za bušenje. Ergonomski oblik olakšava rukovanje i omogućava udoban rad čak i tokom dugotrajnih zadataka.

Tehničke karakteristike:

1. Materijal

  • Izrađena od visokokvalitetnog HSS (High-Speed Steel) čelika

2. Dimenzije

  • Prečnik krune: 210 mm

3. Primena

  • Pogodna za bušenje metala, drveta, plastike i drugih materijala

4. Dizajn Zuba

  • Posebno oblikovani zubi za precizno i brzo bušenje

5. Kompatibilnost

  • Kompatibilna sa standardnim držačima i alatima za bušenje

O brendu:

Bahco je premium brend alata koji pruža prilagođena rešenja i zadovoljava potrebe profesionalaca sa najvećim učinkom koji rade u različitim industrijama.

Bahco je izumeo neke od najbitnijih alata na svetu, kao što su podesivi ključ za cevi, višekomponentne ručke i Sandflex® testere, akumulirajući više od 400 registrovanih patenata i više nagrada.

Bahco je takođe poznat po svojoj posvećenosti inovacijama. Njihovi inženjeri i dizajneri kontinuirano rade na unapređenju postojećih proizvoda i razvoju novih tehnologija. To ih je dov elo do stvaranja revolucionarnih proizvoda poput ergonomskih ključeva sa prenosnim šrafom i patentiranih sistema za brzu promenu testera.

Pored toga, Bahco je takođe prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Kompanija aktivno radi na smanjenju svog ekološkog otiska kroz upotrebu efikasnih proizvodnih procesa i recikliranje materijala.

Danas, Bahco je prisutan širom sveta, snabdevajući profesionalne korisnike i hobi entuzijaste širokim asortimanom alata. Njihov brend simbolizuje pouzdanost, kvalitet i inovaciju, što ih čini jednim od vodećih imena u industriji alata.

Asortiman Bahco alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kliješta, ključeve, čekići, testere, odvijače, pile, klješta za sečenje, setove alata i još mnogo toga. Njihovi proizvodi su namenjeni kako profesionalcima tako i hobistima, pokrivajući potrebe različitih industrija i delatnosti.

Šta izdvaja Bahco od drugih proizvođača je njihov fokus na inovacijama i tehnološkom napretku. Bahco redovno uvodi nove materijale, tehnike i dizajne kako bi unapredili performanse i korisničko iskustvo svojih alata. Na primer, njihove ergonomske ručice omogućavaju udobno korišćenje alata tokom dužeg vremenskog perioda, dok napredne tehnologije sečenja olakšavaju poslove rezanja.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa prodavnice alata : Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu BAHCO alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Bahco

Bahco alati

Bahco alat je  alat Švedske kompanije sa dugom tradicijom, usmerena ka proizvodnji ručnog alata visokog kvaliteta i ergonomskog dizajna. Bahco alati izrađeni su tako da svaki profesionalac, ali i hobista, može jednostavno da obavi željeni posao. U nasoj  ponudi pronaći ćete alate za različite namene. Bahco je premium brend alata koji pruža prilagođena rešenja i zadovoljava potrebe profesionalaca sa najvećim učinkom koji rade u različitim industrijama.

Inovacije

Bahco je izumeo neke od najbitnijih alata na svetu, kao što su podesivi ključ za cevi, višekomponentne ručke i Sandflex® testere, akumulirajući više od 400 registrovanih patenata i više nagrada. Bahco je takođe poznat po svojoj posvećenosti inovacijama. Njihovi inženjeri i dizajneri kontinuirano rade na unapređenju postojećih proizvoda i razvoju novih tehnologija. To ih je dovelo do stvaranja revolucionarnih proizvoda poput ergonomskih ključeva sa prenosnim šrafom i patentiranih sistema za brzu promenu testera. Pored toga, Bahco je takođe prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Kompanija aktivno radi na smanjenju svog ekološkog otiska kroz upotrebu efikasnih proizvodnih procesa i recikliranje materijala. Danas, Bahco je prisutan širom sveta, snabdevajući profesionalne korisnike i hobi entuzijaste širokim asortimanom alata. Njihov brend simbolizuje pouzdanost, kvalitet i inovaciju, što ih čini jednim od vodećih imena u industriji alata.

Šta obuhvataju Bahco alati

Asortiman Bahco alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kliješta, ključeve, čekići, testere, odvijače, pile, klješta za sečenje, setove alata i još mnogo toga. Njihovi proizvodi su namenjeni kako profesionalcima tako i hobistima, pokrivajući potrebe različitih industrija i delatnosti. Šta izdvaja Bahco od drugih proizvođača je njihov fokus na inovacijama i tehnološkom napretku. Bahco redovno uvodi nove materijale, tehnike i dizajne kako bi unapredili performanse i korisničko iskustvo svojih alata. Na primer, njihove ergonomske ručice omogućavaju udobno korišćenje alata tokom dužeg vremenskog perioda, dok napredne tehnologije sečenja olakšavaju poslove rezanja.

Deklaracija

Naziv proizvoda: HSS Kruna BAHCO 210mm 3830-210 Šifra proizvoda: 3830-210 Uvoznik: vermax alati d.o.o