Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Imbus i torx ključevi BAHCO 7809TORX/10 Torx nasadni ključevi T20-T55
Akcija!

BAHCO 7809TORX/10 Torx nasadni ključevi T20-T55

Originalna cena je bila: 19.800,00 RSD.Trenutna cena je: 17.450,00 RSD.

Broj artikla: 7809TORX/10 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Bahco set nasadnih ključeva T20-T55 Torx 7809TORX/10

Bahco set nasadnih ključeva T20-T55 Torx 7809TORX/10

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Visoka preciznost: Nasadni ključevi su precizno izrađeni kako bi savršeno odgovarali Torx vijcima, smanjujući rizik od oštećenja vijaka i ključeva.
 • Izdržljivost: Izrađeni su od visokokvalitetnog čelika, pružajući dug vek trajanja i otpornost na habanje.
 • Jednostavna upotreba: Dizajnirani su za lako rukovanje i brzu zamenu ključeva, što povećava efikasnost rada.
 • Ergonomski dizajn: Ručke i nastavci su oblikovani tako da pružaju udoban hvat i smanjuju umor ruku tokom duže upotrebe.
 • Širok spektar primena: Set obuhvata različite veličine (T20-T55), što omogućava upotrebu u širokom spektru zadataka i aplikacija.
 • Sigurnost: Precizna izrada minimizira rizik od proklizavanja, čime se povećava sigurnost tokom rada.

Tehničke karakteristike:

 1. Materijal: Hrom-vanadijum čelik (Cr-V) za visoku čvrstoću i dugotrajnost.
 2. Veličine: Set uključuje Torx nasadne ključeve veličina T20, T25, T30, T40, T45, T50, i T55.
 3. Površinska obrada: Kromirana površina za zaštitu od korozije i dugotrajni sjaj.
 4. Tip alata: Nasadni ključevi sa kvadratnim prihvatom od 1/2 inča, kompatibilni sa standardnim ratchetskim ključevima.
 5. Preciznost: Svaki ključ je precizno izrađen kako bi savršeno odgovarao Torx vijcima i omogućio maksimalni kontakt površine.
 6. Težina: Ukupna težina seta je optimalna za jednostavno rukovanje i transport.

Ostale karakteristike:

 • Profesionalna upotreba: Dizajnirani za upotrebu u mehaničarskim radionicama, automobilskom servisu, i industriji.
 • Kompaktno pakovanje: Set dolazi u kompaktnom i izdržljivom pakovanju koje olakšava organizaciju i čuvanje alata.
 • Jednostavno održavanje: Kromirana površina olakšava čišćenje i održavanje ključeva.

Set Bahco torx nasadnih ključeva T20-T55 (7809TORX/1) je izuzetno koristan za sve profesionalce i entuzijaste koji traže pouzdan i precizan alat za rad sa Torx vijcima, omogućavajući efikasan i bezbedan rad.

O brendu:

Bahco je premium brend alata koji pruža prilagođena rešenja i zadovoljava potrebe profesionalaca sa najvećim učinkom koji rade u različitim industrijama.

Bahco je izumeo neke od najbitnijih alata na svetu, kao što su podesivi ključ za cevi, višekomponentne ručke i Sandflex® testere, akumulirajući više od 400 registrovanih patenata i više nagrada.

Bahco je takođe poznat po svojoj posvećenosti inovacijama. Njihovi inženjeri i dizajneri kontinuirano rade na unapređenju postojećih proizvoda i razvoju novih tehnologija. To ih je dov elo do stvaranja revolucionarnih proizvoda poput ergonomskih ključeva sa prenosnim šrafom i patentiranih sistema za brzu promenu testera.

Pored toga, Bahco je takođe prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Kompanija aktivno radi na smanjenju svog ekološkog otiska kroz upotrebu efikasnih proizvodnih procesa i recikliranje materijala.

Danas, Bahco je prisutan širom sveta, snabdevajući profesionalne korisnike i hobi entuzijaste širokim asortimanom alata. Njihov brend simbolizuje pouzdanost, kvalitet i inovaciju, što ih čini jednim od vodećih imena u industriji alata.

Asortiman Bahco alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kliješta, ključeve, čekići, testere, odvijače, pile, klješta za sečenje, setove alata i još mnogo toga. Njihovi proizvodi su namenjeni kako profesionalcima tako i hobistima, pokrivajući potrebe različitih industrija i delatnosti.

Šta izdvaja Bahco od drugih proizvođača je njihov fokus na inovacijama i tehnološkom napretku. Bahco redovno uvodi nove materijale, tehnike i dizajne kako bi unapredili performanse i korisničko iskustvo svojih alata. Na primer, njihove ergonomske ručice omogućavaju udobno korišćenje alata tokom dužeg vremenskog perioda, dok napredne tehnologije sečenja olakšavaju poslove rezanja.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa prodavnice alata : Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu BAHCO alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Bahco

Bahco alati

Bahco alat je  alat Švedske kompanije sa dugom tradicijom, usmerena ka proizvodnji ručnog alata visokog kvaliteta i ergonomskog dizajna. Bahco alati izrađeni su tako da svaki profesionalac, ali i hobista, može jednostavno da obavi željeni posao. U nasoj  ponudi pronaći ćete alate za različite namene. Bahco je premium brend alata koji pruža prilagođena rešenja i zadovoljava potrebe profesionalaca sa najvećim učinkom koji rade u različitim industrijama.

Inovacije

Bahco je izumeo neke od najbitnijih alata na svetu, kao što su podesivi ključ za cevi, višekomponentne ručke i Sandflex® testere, akumulirajući više od 400 registrovanih patenata i više nagrada. Bahco je takođe poznat po svojoj posvećenosti inovacijama. Njihovi inženjeri i dizajneri kontinuirano rade na unapređenju postojećih proizvoda i razvoju novih tehnologija. To ih je dovelo do stvaranja revolucionarnih proizvoda poput ergonomskih ključeva sa prenosnim šrafom i patentiranih sistema za brzu promenu testera. Pored toga, Bahco je takođe prepoznat po svojoj posvećenosti održivosti i zaštiti životne sredine. Kompanija aktivno radi na smanjenju svog ekološkog otiska kroz upotrebu efikasnih proizvodnih procesa i recikliranje materijala. Danas, Bahco je prisutan širom sveta, snabdevajući profesionalne korisnike i hobi entuzijaste širokim asortimanom alata. Njihov brend simbolizuje pouzdanost, kvalitet i inovaciju, što ih čini jednim od vodećih imena u industriji alata.

Šta obuhvataju Bahco alati

Asortiman Bahco alata obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući kliješta, ključeve, čekići, testere, odvijače, pile, klješta za sečenje, setove alata i još mnogo toga. Njihovi proizvodi su namenjeni kako profesionalcima tako i hobistima, pokrivajući potrebe različitih industrija i delatnosti. Šta izdvaja Bahco od drugih proizvođača je njihov fokus na inovacijama i tehnološkom napretku. Bahco redovno uvodi nove materijale, tehnike i dizajne kako bi unapredili performanse i korisničko iskustvo svojih alata. Na primer, njihove ergonomske ručice omogućavaju udobno korišćenje alata tokom dužeg vremenskog perioda, dok napredne tehnologije sečenja olakšavaju poslove rezanja.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Bahco set nasadnih ključeva T20-T55 Torx 7809TORX/10 Šifra proizvoda: 7809TORX/10 Uvoznik: Vermax alati d.o.o