Prodavnica alata Tim komerc

Home Aparati za varenje ESAB Rogue ES 180i PRO Aparat za varenje Inverter
Akcija!

ESAB Rogue ES 180i PRO Aparat za varenje Inverter

Originalna cena je bila: 65.700,00 RSD.Trenutna cena je: 57.600,00 RSD.

Opis proizvoda

Broj artikla: 140140 Kategorija: Oznaka:

Opis

ESAB Rogue 180i PRO INVERTER aparat za zavarivanje

Aparat Rogue je robusan i dugotrajan izvor napajanja za profesionalne zavarivače: Mašina nudi vrhunske performanse zavarivanja i pouzdanost pomoću najnovije elektronike napajanja i visokih performansi digitalnog upravljanja, čime se osigurava precizan  dosledan luk.

Omogućava varenje različitih metala: legirani i nelegirani čelik, nerđajuću čelik i liveno gvožđe. Aparat Rouge može da se koristi sa elektrodama do 4.0mm Fi.

Aparat Rogue može jednostavno da obavlja TIG zavarivanje pomoću „Lift TIG“ starta. Opremite izvor napajanja sa opcionalnim TIG gorionikom, koji ima ugrađen gasni ventil i regulator, bocom gasa i spemni ste za zavarivanje mekih čelika ili nerđajućih čelika sa ili bez materijala za punjenje.

 

Obim isporuke:

  • Aparat
  • Glavni kablovi od 3m i utikač
  • Kaiš za rame
  • Držač elektrode
  • Povratni kabl i stezaljka

GARANCIJA 2 GODINE

Brand

ESAB

ESAB

ESAB je renomirani proizvođač u oblasti opreme za zavarivanje i sečenje. Sa širokim spektrom proizvoda i rešenja, oni služe raznovrsnoj klijenteli širom sveta.   Visoko cenjen zbog svojih mašina alatki, posebno dizajniranih da pruže izuzetnu preciznost i performanse. Ovi alati su pažljivo projektovani da obezbede optimalnu produktivnost i vrhunski kvalitet u industrijama kao što su automobilska, vazduhoplovna i građevinska.

Asortiman opreme za zavarivanje uključuje aparate za zavarivanje, gorionike za zavarivanje i rezervne komponente, kao i potrošni materijal za zavarivanje i gasnu opremu. Takođe se mogu kupiti maske za zavarivanje, radna odeća i druga zaštitna oprema visokih performansi kako bi se maksimizirala bezbednost rukovaoca. Aparati za zavarivanje Esab nudi širok spektar mašina za zavarivanje za različite procese i primene zavarivanja. Nude MIG zavarivače, TIG zavarivače, MMA elektrolučne zavarivače, višeprocesne zavarivače i plazma rezače. poznat po proizvodnji visokokvalitetne i inovativne opreme dizajnirane da pruži izuzetne performanse, preciznost i izdržljivost.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aparat za varenje Inverter Rogue ES 180i PRO ESAB
Uvoznik: EKOMEX d.o.o. Čačak
Zemlja porekla: Kina

Bar kod (EAN): 0700500078

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “ESAB Rogue ES 180i PRO Aparat za varenje Inverter”