Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku udarne bušilice odvijači Aku. vibraciona bušilica-odvijač “ONE-KEY“ 18V – M18ONEPD2-502X Milwaukee
Akcija!

Aku. vibraciona bušilica-odvijač “ONE-KEY“ 18V – M18ONEPD2-502X Milwaukee

Original price was: 94.350,00 RSD.Current price is: 89.630,00 RSD.

Opis

Aku vibraciona bušilica odvijač Milwaukee M18ONEPD2-502X

Aku vibraciona bušilica odvijač Milwaukee M18ONEPD2-502X

Opis proizvoda:

Milwaukee M18ONEPD2-502X je akumulatorska vibraciona bušilica odvijač visokih performansi. Sa snagom od 18V i kapacitetom baterije od 5.0Ah, ovaj alat pruža snažno i efikasno bušenje i uvrtanje šrafova. Poseduje kompaktan dizajn koji olakšava rad čak i na teško dostupnim mestima. Dodatna prednost ovog modela je mogućnost podešavanja brzine i obrtnog momenta u skladu sa potrebama korisnika. Uz ovu bušilicu odvijač dolazi i praktičan kofer za nošenje i 2 baterije od 5.0Ah, što je čini idealnim izborom za profesionalnu upotrebu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Neprevaziđen snažan POWERSTATE motor bez četkica koji pruža obrtni moment od 135 Nm
 • Nova REDLITHIUM-ION baterijska tehnologija za veću autonomiju i rad na čak -20°C
 • ONE-KEY praćenje i sigurnost alata nudi Online praćenje inventara koji podržava praćenje lokacije, prevenciju krađe, kao i precizno daljinsko podešavanje alata prema vašim potrebama za veću produktivnost i dosledne rezultate
 • Broj obrtaja: 0-550/0-2.000 o/min
 • Ukupna dužina samo 175mm
 • Bušenje drvo / čelik / zid: 89/16/16mm
 • Heavy Duty metalna samostežuća glava od 1.5-13mm sa poboljšanim prihvatom bitseva
 • Baterije sa meračem punjenja
 • Broj udara: 0-32.000 u/min
 • LED lampica za osvetljenje
 • Isporučuje se u HD koferu sa dve 5.0 Ah baterije i M12-M18 brzim punjačem

Tehničke karakteristike:

Kapacitet baterije (Ah) – 5.0
Tip baterije – Li-ion
Punjač isporučen – 59 mm
Kapacitet stezne glave (mm) – 13
Maks. bušenje zida (mm) – 16
Maks. čelik za bušenje (mm) – 16
Maks. drvo za bušenje (mm) – 89
Maks. brzina udaranja (bpm) – 0 – 32.000
Maks. obrtni moment (Nm) – 135
Brzina bez opterećenja brzina 1 (o/min) – 0 – 550
Brzina bez opterećenja brzina 2 (o/min) – 0 – 2000
Broj isporučenih baterija – 2
Podešavanja brzine – 2
Napon (V) – 18V
Težina sa baterijom (kg) – 2,2KG

Isporučuje sa:

 • Kopča na kaišu
 • Heavi Duti kofer
 • Baterija 18v 5.0Ah x 2
 • Brzi punjač

 

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aku vibraciona bušilica odvijač Milwaukee M18ONEPD2-502X Šifra proizvoda: M18ONEPD2-502X Zemlja porekla: S.A.D Uvoznik: Eltec d.o.o