Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku udarne bušilice odvijači Aku. vibraciona bušilica-odvijač 18V – M18CBLPD-402C Milwaukee
Akcija!

Aku. vibraciona bušilica-odvijač 18V – M18CBLPD-402C Milwaukee

60.420,00 RSD

Opis

Milwaukee Aku vibraciona bušilica odvijač M18CBLPD-402C

Milwaukee Aku vibraciona bušilica odvijač M18CBLPD-402C

Opis proizvoda:

Milwaukee Aku vibraciona bušilica odvijač M18CBLPD-402C je visokokvalitetni alat poznatog proizvođača Milwaukee. Ovaj model radi na 18V bateriji i dolazi sa dve baterije od 4.0 Ah. Opremljen je četvoro-brzinskim podešavanjem obrtaja za različite zadatke. Ima čvrstu konstrukciju i ergonomski dizajn za lakše korišćenje. Uz ovaj alat dolazi i punjač baterija i kofer za nošenje, što ga čini praktičnim za prenos i čuvanje. Idealna je za različite vrste poslova bušenja i odvijanja.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Snažan POWERSTATE motor bez četkica koji u kompaktnim dimenzijama pruža do 60 Nm obrtnog momenta
  • Nova REDLITHIUM-ION baterijska tehnologija za veću autonomiju i rad na čak -20°C
  • Broj obrtaja: 0-500/0-1.800 o/min
  • Ukupna dužina samo 165mm
  • Bušenje drvo / čelik / zid: 52 / 13 / 16mm
  • Samostežuća glava od 13mm
  • Broj udara: 0-27.000 u/min
  • Baterije sa meračem punjenja
  • LED lampica za osvetljenje i kopča za kaiš
  • Isporučuje se u HD koferu sa 2 baterije i punjačem

Tehničke karakteristike:

Napon 18V
Baterije 4Ah
Tip baterije Li-Ion
Kapacitet futera 13mm
Maksimum bušenje u čeliku 13mm
Maksimum bušenje u drvetu 52mm
Makismalni obrtni moment 60 Nm
Brzina bez opterećenja (1 brzina) 0-500 o/min
Brzina bez opterećenja (2 brzina) 0-1800 o/min
Težina sa baterijom 1.8 kg

Obim isporuke:

Punjač
2 x Baterija 18V 4.0Ah
Kofer

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee Aku vibraciona bušilica odvijač M18CBLPD-402C Šifra proizvoda: M18CBLPD-402C Zemlja porekla: S.A.D Uvoznik: Eltec d.o.o