Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baštenski alat Aku. univerzalna mašina sa dodacima 18V Milwaukee – M18FOPH-0
Akcija!

Aku. univerzalna mašina sa dodacima 18V Milwaukee – M18FOPH-0

Original price was: 37.050,00 RSD.Current price is: 35.200,00 RSD.

Broj artikla: 4933464954 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Aku univerzalna mašina sa dodacima Milwaukee M18FOPH-0

Aku univerzalna mašina sa dodacima Milwaukee M18FOPH-0

Opis proizvoda:

Aku univerzalna mašina sa dodacima Milwaukee M18FOPH-0 je moćan alat koji kombinuje funkcije testere za sečenje i brušenje. Ova mašina je deo M18 FUEL linije proizvoda koja obezbeđuje visoke performanse uz minimalno opterećenje baterije. Sa mogućnošću podešavanja brzine i snažnim motorom, M18FOPH-0 je idealan alat za različite vrste poslova u građevinarstvu, stolarsvu ili sličnim industrijama. Uz dodatke koji dolaze u setu, kao što su diskovi za sečenje i brusenje, ovaj alat postaje još svestraniji i efikasniji u radu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Univerzalna mašina sa višenamenskim dodacima za sve vaše potrebe
  • Dostizanje pune brzine za manje od 1 sekunde
  • Taster za biranje između dve brzine
  • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za 20% više snage i duži radni vek motora
  • REDLINK PLUS najnapredniji digitalni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije unikatno povećava performanse alata pod opterećenjem
  • Podesiva pomoćna ručka, pojas i prsten za transport za veću udobnost i kontrolu prilikom korišće
  • Isporučuje se bez baterije i punjača. Kompatibilan sa svim MILWAUKEE M18™ baterijama

Tehničke karakteristike:

Težina 4,1 kg
Sistem M18™
Brzina 6860 o/min, 8680 o/min
Dodaci M18 FOPH-CSA, M18 FOPH-EA, M18 FOPH-EXA, M18 FOPH-HTA, M18 FOPH-LTA

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aku univerzalna mašina sa dodacima Milwaukee M18FOPH-0 Šifra proizvoda: 4933464954 Uvoznik: Eltec d.o.o