Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku udarne bušilice odvijači Aku. udarni odvijač hidraulični 1/4” 12V 2Ah – M12FQID-202X Milwaukee
Akcija!

Aku. udarni odvijač hidraulični 1/4” 12V 2Ah – M12FQID-202X Milwaukee

Original price was: 51.900,00 RSD.Current price is: 49.300,00 RSD.

Broj artikla: 4933464973 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Hidraulični udarni odvijač 12V Milwaukee M12FQID-202X

Hidraulični udarni odvijač 12V Milwaukee M12FQID-202X

Opis proizvoda:

Hidraulični udarni odvijač Milwaukee M12FQID-202X je kompaktni alat koji radi na 12V bateriji. Ovaj model je dizajniran za efikasno i precizno odvijanje vijaka. Poseduje hidraulični mehanizam koji omogućava snažne udarce za brzo i jednostavno odvijanje čak i najtvrdokornijih vijaka. Takođe, ovaj odvijač je opremljen LED svetlom za bolju vidljivost prilikom rada u slabije osvetljenim prostorima. Uz odvijač dolaze i dve baterije i punjač, što omogućava neprekidni rad bez potrebe za čestim punjenjem baterija.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • M12 FUEL SURGE 1/4” Hex udarni odvijač je najtiši u klasi sa samo 76 dB(A) prilikom zavijanja u drvetu zahvaljujući FLUID-DRIVE hidrauličnom mehanizmu koji smanjuje kontakt metala sa metalom unutar alata i time pruža tiši rad i veću izdržljivost
  • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica omogućava brzinu do čak 3200 o/min
  • REDLINK PLUS najnapredniji digitalni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije jedinstveno poboljšava performanse alata pod opterećenjem
  • DRIVE CONTROL dozvoljava korisniku da bira između 4 podešavanja brzine i obrtnog momenta pružajući veliku univerzalnost primene
  • REDLITHIUM-ION baterija pruža više snage, duže vreme rada i duže trajanje baterije
  • Monitoring pojedinačnih ćelija baterije za optimalan rad i trajnost
  • 1/4” Hex prihvat za brzu i laku promenu umetaka
  • Ugrađen merač napunjenosti baterije i LED lampica za osvetljenje
  • Pakovanje sadrži: kofer, bateriju, punjač

Tehničke karakteristike:

Baterija 12V 2.0Ah Li-ion x 2
Moment 50 Nm
Brzina 0-1100 o/min, 0-2200 o/min, 0-3200 o/min
Težina sa baterijom 1.1 kg
Sistem M12™
Prihvat 1/4″ Hex

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Hidraulični udarni odvijač 12V Milwaukee M12FQID-202X Šifra proizvoda: M12FQID-202X Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D