Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku udarni odvijači Aku. udarni odvijač 1/4” 18V – M18CBLID-402C Milwaukee
Akcija!

Aku. udarni odvijač 1/4” 18V – M18CBLID-402C Milwaukee

Original price was: 63.300,00 RSD.Current price is: 60.135,00 RSD.

Broj artikla: 4933464534 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee udarni odvijač 18V M18CBLID-402C

Milwaukee udarni odvijač 18V M18CBLID-402C

Opis proizvoda:

Milwaukee udarni odvijač 18V M18CBLID-402C je moćan alat namenjen za brzo i efikasno uvrtanje šrafova. Opremljen je visoko kvalitetnim četvrtastim prihvatom za sigurno držanje šrafova i brzu izmenu nastavaka. Poseduje visok obrtni moment koji omogućava lako i brzo zavrtanje šrafova čak i u tvrdim materijalima. Sa dva litijum-jonska akumulatora od 4.0 Ah, ovaj udarni odvijač pruža dugotrajnu snagu i pouzdan rad. Takođe, dolazi u praktičnom koferu sa dodatnom opremom, što ga čini idealnim izborom za profesionalnu upotrebu.

Tehničke karakteristike:

 • Milwaukee motor bez četkica sa kompaktnim dimenzijama od 130 mm
 • Heavy Duty metalno kućište zupčanika za maksimalnu izdržljivost
 • REDLINK digitalni sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije jedinstveno poboljšava performanse alata pod opterećenjem
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i radi na čak do -20°C osetno bolje nego druge Li-ION tehnologije
 • Monitoring pojedinačnih ćelija baterije za optimalan rad i trajnost
 • 1/4” Hex prihvat za brzu i laku promenu umetaka
 • Ugrađen merač napunjenosti baterije i LED lampica za osvetljenje
 • Isporučuje se u koferu sa dve baterije i punjačem
 • Baterija 18V 4Ah  x 2
 • moment 180Nm
 • Prihvat 1/4″
 • broj udara 0-4200Nm
 • Brzina 0-3400 o/min
 • težina sa baterijom 1,7kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee udarni odvijač 18V M18CBLID-402C Šifra proizvoda: M18CBLID-402C Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D