Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku. šrafilica – šauber sa šaržerom 18V – M18FSGC-202X Milwaukee
Akcija!

Aku. šrafilica – šauber sa šaržerom 18V – M18FSGC-202X Milwaukee

Original price was: 79.350,00 RSD.Current price is: 75.380,00 RSD.

Broj artikla: 4933459199 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Milwaukee šauber sa šaržerom 18V M18FSGC-202X

Milwaukee šauber sa šaržerom 18V M18FSGC-202X

Opis proizvoda:

Milwaukee šauber sa šaržerom 18V M18FSGC-202X je visokokvalitetan alat koji je pogodan za različite građevinske i zanatske poslove. Ovaj model dolazi sa snažnim 18V baterijskim napajanjem koje pruža pouzdanu snagu za obavljanje različitih zadataka. Sa šaržerom u kompletu, omogućava brzo punjenje baterija kako biste brzo nastavili sa radom. Takođe, ovaj šauber je dizajniran sa fokusom na ergonomiju i praktičnost, kako bi korisnicima pružio udobno i efikasno iskustvo rada.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Neprevaziđen POWERSTATE motor bez četkica za 10x veću trajnost i 60% više snage
 • REDLINK PLUS najnapredniji sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije, poboljšava performanse alata pod opterećenjem
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2.5x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge Li-ION tehnologij
 • AUTO-START tehnologija: Aktivira se samo pri prislanjanju šrafilice u materijal što pruža neprevaziđenu autonomiju
 • 1/4” Hex stezna glava za brzo i lako menjanje umetaka
 • Fino podešavanje za željeni nivo upuštanja zavrtnjeva
 • Monitoring pojedinačnih ćelija baterije optimizuje vreme rada alata i obezbeđuje dugovečnost baterije, merač nivoa napunjenosti baterije
 • Sa dodatnim odvojivim šaržerom
 • Najjače LED osvetljenje radne površine
 • Metalna kopča za kaiš
 • Isporučuje se u HD koferu sa dve 2.0 Ah baterije i M12-M18 brzim punjačem

Tehničke karakteristike:

Baterije 18V 2x 2.0Ah Li-ion
Moment 13 Nm
Šrafovi za drvo do 6 mm
Brzina 0-4500 o/min
Prihvat alata 1/4” Hex
Težina sa baterijom 2.0 kg
Šifra artikla 4933459199

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee šauber sa šaržerom 18V M18FSGC-202X Šifra proizvoda: M18FSGC-202X Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D