Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku. pištolj za ‘kobasice’ 12V 2Ah – M12PCG/600A-201B Milwaukee
Akcija!

Aku. pištolj za ‘kobasice’ 12V 2Ah – M12PCG/600A-201B Milwaukee

Original price was: 47.550,00 RSD.Current price is: 38.887,00 RSD.

Broj artikla: 4933441670 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Aku pištolj za kobasice 12V – Milwaukee M12PCG/600A-201B

Aku pištolj za kobasice 12V – Milwaukee M12PCG/600A-201B

Opis proizvoda:

Aku pištolj za kobasice Milwaukee M12PCG/600A-201B je kompaktno i lako prenosivo rešenje za precizno nanošenje materijala poput silikona, lepka ili fug mase. Ovaj model radi na 12V bateriji, što ga čini praktičnim za rad na mestima gde nije dostupna struja. Ima mogućnost podešavanja brzine izlaza materijala radi preciznog doziranja, kao i LED osvetljenje za bolju vidljivost prilikom rada u slabije osvetljenim prostorima. Sa ergonomskim dizajnom i niskom težinom, ovaj aku pištolj pruža udobnost prilikom rada na različitim projektima. U pakovanju dolazi sa baterijom i punjačem, spremnim za upotrebu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

  • Čak do 1780 N sile
  • REDLINK zaštita od preopterećenja alata i baterije, pruža neprevaziđenu trajnost
  • Optimizovane performanse za sve građevinske lepkove i hladne temperature
  • Sistem protiv curenja sprečava neželjeno curenje pri puštanju okidača
  • Prsten sa 6 podešavanja brzine za maksimalnu kontrolu nanošenja
  • Veliki i snažan potisni klip obezbeđuje konstantan protok, smanjuje povratni udar i izbacuje sav materijal iz ketridža
  • Monitoring pojedinačnih ćelija baterije optimizuje vreme rada alata i obezbeđuje dugovečnost baterije
  • Merač nivoa napunjenosti baterije
  • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
  • Isporučuje se sa torbom, baterijom i punjačem

Tehničke karakteristike:

Težina 1,9 kg
Baterija 12V 2.0Ah Li-ion x 1
Sistem M12™
Standardna oprema 600 ml Al tuba
Podešavanje brzina 6
Sila izbačaja 1780 N

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aku pištolj za kobasice 12V - Milwaukee M12PCG/600A-201B Šifra proizvoda: M12PCG/600A-201B Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D