Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baštenski alat Aku. kompaktna lančana testera 12V “HATCHET” – M12FHS-602X Milwaukee
Akcija!

Aku. kompaktna lančana testera 12V “HATCHET” – M12FHS-602X Milwaukee

Original price was: 71.400,00 RSD.Current price is: 67.830,00 RSD.

Broj artikla: 4933472212 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Aku lančana testera 12V „HATCHET“ Milwaukee M12FHS-602X

Aku lančana testera 12V „HATCHET“ Milwaukee M12FHS-602X

Opis proizvoda:

Aku lančana testera 12V „HATCHET“ Milwaukee M12FHS-602X je kompaktna i snažna testera pogodna za različite vrste sečenja u manjim projektima. Opremljena je snažnim motorom koji pruža efikasno sečenje, a istovremeno je laka za upotrebu zahvaljujući ergonomskom dizajnu. Baterija visokog kapaciteta omogućava duže radno vreme bez potrebe za čestim punjenjem. Uz ovu lančanu testeru dolazi i praktična torba za nošenje i dodatna oprema koja olakšava rad. Idealna je za manje baštenske i drvoprerađivačke poslove.

Tehničke karakteristike i pogodnosti:

 • M12 FUEL™ HATCHET™ testera sa lancem pruža vrhunsku kontrolu i performanse u kompaktnim dimenzijama omogućavajući bolji pristup i rad u skučenim prostorima
 • Najjači POWERSTATE™ motor bez četkica poslednje generacije sa 175% više bakra
 • Automatski nauljivač za lako korišćenje i pravilno podmazivanje lanca
 • Brzo podešavanje tenzije za lako zatezanje lanca
 • Prozirni rezervoar za ulje pruža laku proveru preostalog ulja
 • Pruža veliki broj rezova po punjenju, može napraviti čak 120 rezova u drvetu 75 mm sa samo jednom 4.0Ah baterijom
 • Potpuno metalni odbojnici za pravljenje poluge
 • Nosač za ključ za lanac na alatu
 • REDLINK PLUS najnapredniji digitalni system zaštite od preopterećenja alata i baterije
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
 • Sadržaj pakovanja: HD Box, baterija, punjač, 15cm Oregon vođica i lanac, alat i pokrivka za lanac

Baterije 12V 2x 6.0Ah Li-ion
Brzina lanca 5 m/s
Korisna rezna dužina 140 mm
Težina sa baterijom 2.3 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aku lančana testera 12V "HATCHET" Milwaukee M12FHS-602X Šifra proizvoda: M12FHS-602X Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D