Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku testere Aku. cirkular za metal 150mm 18V – M18FMCS-502X Milwaukee
Akcija!

Aku. cirkular za metal 150mm 18V – M18FMCS-502X Milwaukee

Original price was: 61.350,00 RSD.Current price is: 58.280,00 RSD.

M18 FUEL™

Broj artikla: 4933451429 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Milwaukee cirkular za metal 18V M18FMCS-502X

Milwaukee cirkular za metal 18V M18FMCS-502X

Opis proizvoda:

Milwaukee cirkular za metal 18V M18FMCS-502X je visokokvalitetni alat namenjen sečenju metala. Ima snagu od 18V što ga čini snažnim i efikasnim za različite vrste metalnih materijala. Opremljen je snažnim motorom koji omogućava brzo i precizno sečenje. Takođe, dolazi sa dve baterije od 5.0 Ah, što omogućava duže vreme rada bez potrebe za čestim punjenjem. Sa svojim kompaktnim dizajnom i ergonomskom ručkom, M18FMCS-502X je praktičan za korišćenje čak i u uskim prostorima. Ovaj cirkular je idealan alat za profesionalnu upotrebu i za sve koji zahtevaju pouzdanost i performanse prilikom sečenja metala.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Milwaukee POWERSTATE motor bez četkica za brzo sečenje, pruža najdužu autonomiju za do 370 rezova u 3/4” čeličnim cevima
 • REDLINK PLUS najnapredniji sistem zaštite od preopterećenja alata i baterije, jedinstveno poboljšava performanse alata pod opterećenjem
 • Hladno sečenje – umanjuje varnice radi veće bezbednosti pri radu
 • Kompaktni, laki dizajn za najudobnije korišćenje
 • Nosač za inbus ključ omogućava lak pristup i sprečava gubitak ključa
 • Podešavanje dubine brzo i lako bez alata od 0 mm do 57 mm sa 150 mm sečivom
 • Monitoring pojedinačnih ćelija baterije optimizuje vreme rada alata i obezbeđuje dugovečnost baterije
 • LED svetlo za osvetljenje radne površine
 • Merač nivoa napunjenosti baterije
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i do -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
 • Isporučuje se u HD koferu sa dve 5.0 Ah baterije, M12-M18 brzim punjačem, listom testere 150 mm i imbus ključem

Tehničke karakteristike:

Napon baterije: 18V
Kapacitet baterije: 5Ah
Tip baterije: Li-ion
Prečnik testere 150 mm
Prihvat 20 mm
Brzina 3900 o/min
Dubina sečenja 57 mm
Težina sa baterijom 2.8 kg

Obim isporuke:

Isporučuje se sa listom testere u koferu „HD box“ sa:

2 x baterije 18V/5,0 Ah REDLITHIUM-ION™

Punjač (puni za 100 min.)

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Milwaukee cirkular za metal 18V M18FMCS-502X Šifra proizvoda: 4933451429 Uvoznik: Eltec d.o.o