Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku brusilice AKU-BRUSILICA SA KLIZNIM PREKIDAČEM 125mm 18V M18 FSAG125X-0X Milwaukee (Solo)
Akcija!

AKU-BRUSILICA SA KLIZNIM PREKIDAČEM 125mm 18V M18 FSAG125X-0X Milwaukee (Solo)

Original price was: 53.100,00 RSD.Current price is: 35.880,00 RSD.

M18 FUEL™

Broj artikla: 4933478428 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Milwaukee aku brusilica sa kliznim prekidačem M18 FSAG125X-0X

Milwaukee aku brusilica sa kliznim prekidačem M18 FSAG125X-0X

Opis proizvoda:

Aku brusilica sa kliznim prekidačem Milwaukee M18 FSAG125X-0X je alat sa visokim performansama namenjen za brzo i precizno brušenje i sečenje različitih materijala. Opremljen je snažnim motorom koji omogućava efikasno obavljanje poslova. Klizni prekidač olakšava upravljanje alatom i pruža dodatnu sigurnost prilikom rukovanja. Sa ovom brusilicom možete postići visok nivo preciznosti i efikasnosti u radu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

• Pruža performanse kao električna
brusilica od 1200 W
• bolja ravnoteža i ergonomija
u odnosu na prethodni model
• bočna drška protiv vibracija za veću
udobnost pri dužem radu
• FIXTEC™ sistem omogućava promenu
ploče i podešavanje zaštite bez alata
• izmenljivi štitnik od prašine na usisima
za duži životni vek motora
• Line-lock-out funkcija sprečava
automatsko pokretanje
• isporučuje se u koferu bez baterije i punjača

Tehničke karakteristike: 

Baterije – ISPORUKA BEZ BATERIJA
Prečnik diska 125 mm
Dubina sečenja 33 mm
Brzina 8500 rpm
Težina sa baterijom 2.7 kg
Šifra artikla 4933478428

Isporuka u koferu

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija Milwaukee

Naziv proizvoda: AKU-BRUSILICA SA KLIZNIM PREKIDAČEM 125mm 18V M18 FSAG125X-0X Uvoznik: Eltec Export-Import Beograd. Radnička 53 Zemlja porekla: Kina Bar kod (EAN): 4058546346195