Prodavnica alata Tim komerc

Home Ručni alati Klešta Klešta za pop nitne Aku. alat za pop nitne 18V – M18ONEFPRT-202X Milwaukee
Akcija!

Aku. alat za pop nitne 18V – M18ONEFPRT-202X Milwaukee

Original price was: 160.350,00 RSD.Current price is: 152.330,00 RSD.

Broj artikla: 4933478602 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Aku alat za pop nitne 18V Milwaukee M18ONEFPRT-202X

Aku alat za pop nitne 18V Milwaukee M18ONEFPRT-202X

Opis proizvoda:

Aku alat za pop nitne 18V Milwaukee M18ONEFPRT-202X je visoko kvalitetan alat koji radi na 18V bateriji. Ovaj model je poznat po pouzdanosti i efikasnosti prilikom postavljanja pop nitni. Opremljen je inovativnom tehnologijom koja omogućava precizno i brzo postavljanje nitni sa minimalnim naporom. Takođe, dolazi sa 2 baterije u paketu što omogućava neprekidan rad bez potrebe za čestim punjenjem. Milwaukee M18ONEFPRT-202X je idealan alat za sve vrste pop nitni i pruža profesionalne rezultate u radu.

Korisničke pogodnosti i osobine:

 • Do 900 x 4.8 mm ili 500 x 6.4 mm nitni od nerđajućeg čelika sa jednim punjenjem baterije 2.0 Ah
 • Pogodan za sve aluminijumske, čelične, inox i bakarne nitne od 4.8 mm, 6.0 mm, 6.4 mm i 7.2 mm za širok spektar namena
 • 20.000 N vučne sile sa hodom od 30 mm za lako obavljanje zahtevnih poslova
 • Premium trostruke čeljusti od legiranog čelika za dug radni vek
 • Brzi pristup bez alata za lako čišćenje čeljusti
 • Skladište za glave i ključ na samom alatu
 • Providna kutijica za skupljanje iskorišćenih nitni radi lakog uočavanja napunjenosti da bi se izbeglo eventualno zaglavljivanje
 • Ugrađen merač napunjenosti baterije i LED lampica za osvetljenje radne površine
 • Integrisana kopča za kaiš i tačka za vezivanje
 • REDLITHIUM-ION baterija pruža i do 2x duže vreme rada, do 20% više snage, do 2x duže trajanje baterije i na -20°C radi bolje nego druge lithium-ion tehnologije
 • Isporučuje se u HD koferu sa dve 2.0 Ah baterije i M12-M18 brzim punjačem

Tehničke karakteristike:

Baterija 18V 2.0Ah Li-ion x 2
Sistem M18 FUEL™
Vučna sila 20000 N
Težina sa baterijom 2.5 kg

GARANCIJA 3 GODINE

O brendu:

Milwaukee alati su poznati po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za kućnu radinost. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata koji koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i trajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Tim Komerc kontakt:

Telefon: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584
Email: tim.1@mts.rs.
Web: https://timkomerc.rs/
Radno vreme:
Adresa maloprodaje: Paunova 8 Banjica
Ponedeljak – Petak: 08 : 00 – 16 : 00

Subota: 09 : 00 – 14 : 00

Nedelja neradan dan

OVDE možete videti celokupnu ponudu Milwaukee alata i pribora.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.

– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.

– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Milwaukee

Milwaukee alati

Milwaukee alati su poznati po svom kvalitetu, pouzdanosti i inovativnim rešenjima. Ova kompanija proizvodi širok spektar alata za profesionalnu upotrebu, kao i za rad u kući. Njihovi proizvodi obuhvataju bušilice, brusilice, testere, ključeve, i mnoge druge vrste alata. Milwaukee alati su posebno cenjeni među majstorima i zanatlijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Uz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj, Milwaukee nastoji da pruži najbolje moguće alate za svoje korisnike.

Milwaukee Electric Tool Corporation je američka kompanija specijalizovana za proizvodnju ručnih električnih alata i pribora visokog kvaliteta. Njihovi proizvodi su poznati po pouzdanosti, dugotrajnosti i performansama.

Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti baterijskih alata, kao što su njihovi M12 i M18 serije alata. Koriste napredne litijum-jonske baterije za poboljšanu snagu i istrajnost. Takođe, Milwaukee je poznat po svojim visokokvalitetnim noževima, ključevima i drugim priborom koji su omiljeni među profesionalcima i hobi majstorima širom sveta.

Pouzdanost

Uz Milwaukee alate možete biti sigurni da ćete imati pouzdane alate koji će vam pomoći da obavite posao efikasno i precizno.

Milwaukee alat je poznat po svojoj visokokvalitetnoj izradi i pouzdanosti. Njihovi proizvodi su često korišćeni od strane profesionalaca u različitim industrijama zbog svoje izdržljivosti i performansi. Milwaukee alati su poznati po svojim bušilicama, brusilicama, testericama i drugim električnim alatima. Takođe, često se ističu po inovativnim tehnologijama poput bežičnog alata sa visokim kapacitetom baterije i dodatnim funkcijama kao što su LED svetla i Bluetooth povezivanje.

Pored širokog spektra električnih i akumulatorskih alata, posebno se izdvaja Milwaukee pribor i ručni alati. Dizajnirani za svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

Širok spektar - omogućava rad u skoro svim profesijama koje imaju potrebu za upotrtebom električnih i akumulatorskih alata. Milwaukee alat namenjen je za profesionalnu upotrebu.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Aku alat za pop nitne 18V Milwaukee M18ONEFPRT-202X Šifra proizvoda: M18ONEFPRT-202X Uvoznik: Eltec d.o.o Zemlja porekla: S.A.D