Prodavnica alata Tim komerc

Home Akumulatorski alat Aku baterije i punjači 40V MAKITA MAKITA izmenljivi Adapter ADP10 za LXT baterije 191C10-7
Akcija!

MAKITA izmenljivi Adapter ADP10 za LXT baterije 191C10-7

Original price was: 7.680,00 RSD.Current price is: 7.290,00 RSD.

Opis proizvoda

makita alat

Opis

MAKITA izmenljivi Adapter ADP10 za LXT baterije 191C10-7

MAKITA izmenljivi Adapter ADP10 za LXT baterije 191C10-7

Makita ADP10 40v Max XGT do 18v LXT adapter za punjač baterija DC40RA. Kompaktni brzi punjač Makita DC40RA posebno je razvijen za XGT 40v Max litijum-jonske baterije, međutim sa ovim adapterom za punjenje ADP10 punjač je takođe pogodan za brzo punjenje LXT 14,4v i 18v LXT baterija.

Punjač je takođe opremljen sa dva ventilatora. : jednim za prinudno hlađenje baterije i jednim za hlađenje kruga punjenja. Kombinovanjem ovih tehnika sprečavaju se visoke temperature u bateriji i punjaču. produžavajući vek trajanja baterije i značajno ubrzavajući proces punjenja. Rezultat: optimalan sistem punjenja.

U kombinaciji sa ovim ADP10 adapterom, 18V LXT baterije mogu se napuniti brže nego kod bilo kog trenutnog LXT brzog punjača, kada koristite DC40RA.

Na primer, 5. 0Ah ili 6.0Ah 18v LXT baterija se potpuno napuni u roku od 40 minuta, u poređenju sa 55 minuta sa brzim LXT punjačem.

PREDNOSTI KORISNIKA ADP10

Za upotrebu sa punjačem baterija DC40RA 40v XGT. Omogućava DC40RA da puni 14,4v ili 18v LXT. baterije brže od bilo kog postojećeg LXT punjača Omogućava DC40RA da potpuno napuni litijum-jonsku bateriju BL1840B 4. 0Ah 18v LXT za samo 29 minuta (približno) Omogućava DC40RA da u potpunosti napuni litijum-jonsku bateriju BL1850B 5.0Ah 18v LXT za samo 40 minuta (približno).

Omogućava DC40RA da u potpunosti napuni litijum-jonsku bateriju BL1860B 6,0Ah 18v LXT za samo 40 minuta (približno)

SPECIFIKACIJA ADP10 MAKITA

  • Napon: 40v XGT / 18v LXT
  • Dimenzije (DxŠxV): 116 x 86 x 62 mm
  • Neto težina: 0,3 kg
  • Šifra artikla: 191C10-7

GARANCIJA 2 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat.

Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti.

Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li- ion akumulatore,

kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU- alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li -ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine.

Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Kako da registrujete svoj Makita elektricni alat?

1 – Prijava
Prijavljujete se popunjavanjem kratkog upitnika, koji se nalazi desno, pod nazivom Nova registracija.

2 – Potvrda
Potom cete dobiti povratni mejl sa linkom za potvrdu. Morate da kliknete na njega da biste potvrdili svoju registraciju. Tada možete da registrujete svoju mašinu i da podešavate svoje licne podatke.

3 – Registracija alata ili Li-ion akumulatora
Da biste registrovali svoj alat ili Li-ion akumulator, morate prvo da se prijavite. U Vašem licnom polju za registraciju možete da registrujete alat ili Li-ion akumulator za produženu garanciju, da vidite svoju šifru registracije i da podšavate svoje licne podatke.

Aku alat  18 V  LITIUM IONSKA TEHNOLOGIJA

MAKITA LXT ® sistem je najveći kompatibilni sistem bežičnih alata na svetu. koji se napaja 18 V kliznim baterijama.

Makitini namenski napravljeni motori, tehnologija baterija i poboljšane komunikacije rade zajedno kako bi pružili snagu, brzinu i vreme rada bez premca. Ostvarite maksimalne performanse i efikasnost sa LXT proizvodima Makita alata.

Deo Makitinog rastućeg litijum- jonskog sistema od 18 V. najvećeg svetskog sistema bežičnih makita alata koji se napaja 18 V litijum -jonskim kliznim baterijama. Makita 18 V litijum- jonske baterije imaju najbrže vreme punjenja u svojim kategorijama. tako da provode više vremena radeći a manje vremena sedeći na punjaču.

Baterija je kompatibilna sa svim modelima MAKITA alata koji rade na platformi LXT 18 V.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike rasprodaje MAKITA alata.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata.
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs.
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 984 586 / 060 3 984 586 / 011 3 984 587 / 011 3 984 584

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu