Prodavnica alata Tim komerc

Home Električni alat Alat za obradu drveta 5103R Ručna kružna testera-cirkular Ø270 2100W MAKITA
Akcija!

5103R Ručna kružna testera-cirkular Ø270 2100W MAKITA

Original price was: 79.990,00 RSD.Current price is: 75.990,00 RSD.

Opis proizvoda

makita alat

Opis

MAKITA cirkular ručna kružna testera 5103R

MAKITA cirkular ručna kružna testera 5103R

MAKITA cirkular  5103R Ručna kružna testera

  • Snažna konstrukcija
  • Idealna za duboke rezove u drvetu do 100 mm
  • Električna kočnica brzo zaustavlja futer
  • Uređaj za odvođenje prašine
  • Drška za nošenje
  • Podešavanje dubine sečenja
  • Ravan dizajn gornjeg dela kućišta motora je pogodan za zamenu lista

Tehnički podaci

Kontinuirana ulazna snaga   2.100 W
Broj obrtaja3.800 min-1
Prečnik lista testere (Ø)  270 mm
Unutrašnji prečnik (Ø)      30 mm
Kapacitet sečenja (45°)      73 mm
Kapacitet sečenja (90°)   100 mm
Buka: zvučni pritisak         87 dB(A)
Buka: zvučna snaga            98 dB(A)
Buka: odstupanje (K)           3 dB(A)
Vibracije: sečenje drveta     2,5 m/s²
Vibracije: sečenje metala    2,5 m/s²
Vibracije: odstupanje (K) 1,5 m/s²
Dimenzije (D x Š x V)  422 x 315 x 322 mm
Težina prema EPTA –i  9,4 kg

GARANCIJA 3 GODINE

Napravili ste dobar izbor odlucici se za Makita alat. Naši alati odlikuju se dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) koji su kupljeni u Srbiji. Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU-alatima nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Uslov za produženje garancije je da na ovoj stranici, registrujte svoj alat ili Li-ion akumulator u roku cetiri nedelje od kupovine. Garantni rok pocinje od datuma kupovine.

Premium proizvođač u svetu alata, Makita već mnogo, mnogo godina razvija visokokvalitetne električne alate. Poreklom u proizvodnji i proizvodnji električnih motora, izgradili su svoje poslovanje i uspehe iz ove prakse u inženjeringu sa onim što je u suštini okosnica razvoja svih električnih alata. Njihov asortiman se proširuje na nekoliko industrija i zanata i poželjan je za profesionalce koji žele da daju pečat na svoje projekte i afirmišu svoju reputaciju. Građevinarstvo je veliki deo njihovog tržišta i oni su u mogućnosti da opslužuju neke od najzahtevnijih industrija sa svojom teškom opremom. Jedan od priznatih elemenata ovog proizvođača je njihova sposobnost da prenesu tehnologiju sa svojih vrhunskih alata na svoje jednostavnije mašine kako bi dali najbolji nivo performansi platformi mašina koja je dostupna svima.

OVDE možete videti celokupnu ponudu iz naše velike oktobarske rasprodaje MAKITA alata koja traje sve do 31. 10. 2022. ili do isteka zaliha.

Zapratite našu instagram stranicu kako biste bili u toku sa svim akcijama alata
– Ukoliko imate dodatnih pitanja uvek nas možete kontaktirati putem e – maila: tim.1@mts.rs
– Takođe nas možete kontaktirati putem broja: 011 3 9 84 586 / 060 3 984 586

Brand

Makita alat

Makita ALAT

Makita alat MAKITA alat je jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih proizvođača električnih i ručnih alata. Makita alati odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna i na osnovu toga prave Makita alate. Makita alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Linija akumulatorskog alata-18v odlikuje se kompatibilnošću jedne baterije za sve vrste alata iz serije Makita LXT 18V

Ostvarite više snage, brzine i vremena rada uz lxt® Cordless Advantage. Makitine lxt® litijum-jonske baterije koje se brzo pune, efikasni brzi optimalni punjači, vodeći motori bez četkica u industriji i Star Protection Computer Controls™ rade zajedno za maksimalne bežične performanse.

Makita alati nude naj savremeniju tehnologiju koja nije dostupna kod drugih brendova na tržištu. Većina Makita proizvoda poseduje lxt litijum-jonsku baterijsku tehnologiju, koja obezbeđuje do 50% dugotrajnije alate. Zajedno sa LXT baterijama, većina njihovih akumulatorskih alata i električnih alata koristi efikasniji LXT motor bez četkica. Makitini LXT motori dostupni su u različitim jačinama kako bi zadovoljili posebne potrebe proizvoda. Njihovi proizvodi takođe imaju Star Protection tehnologiju, koja omogućava razmenu podataka u realnom vremenu između alata i baterije. Ova tehnologija pomaže u sprečavanju preopterećenja, prekomernog pražnjenja i pregrevanja.

Makita ima snagu, preciznost i jednostavnost upotrebe koja vam je potrebna.

Makitini akumulatorski  alati isporučuju snagu, brzinu i vreme rada za rukovanje bilo kojim projektom, od obrade drveta i metala do betona i usisavanja prašine.

Nova serija alata 40V XGT je po performansama naj moćnija serija akumulatorskog alata Samo originalna Makita oprema je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Produžavanjem garancije i registracijom mašine na sajtu makita Srbija sigurni ste da ste kupili orginalan proizvod makita-alat
makita alat
Makita alat namenjen za profesionalnu upotrebu

Deklaracija

Naziv proizvoda: MAKITA  5103R Ručna kružna testera Ø270 2100W Uvoznik: Vermax alati d.o.o. Drage Spasić 35 11000 Beograd Zemlja porekla: JAPAN Bar kod (EAN): 088381018289